İstanbul ve Hatay'da DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon: 5'i Yabancı Uyruklu 12 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul ve Hatay'da DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon: 5'i Yabancı Uyruklu 12 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Hatay'da gerçekleştirilen 'Bozdoğan-4' Operasyonları kapsamında, DEAŞ terör örgütüne üye olan ve terörizmin finansmanını sağlayan 5'i yabancı uyruklu toplam 12 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerine teşekkür ederek, teröristlere göz açtırmayacaklarını ve mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

19.02.2024 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "İstanbul ve Hatay'da DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'Bozdoğan-4' Operasyonlarında 5'i Yabancı Uyruklu toplam 12 şüpheli yakalandı"

ANKARA - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Hatay'da, 'Bozdoğan-4' Operasyonları' çerçevesinde, silahlı terör örgütü DEAŞ mensubu 5'i yabancı uyruklu toplam 12 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Operasyona ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İstanbul ve Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; DEAŞ Terör Örgütüne Üye Olma ve Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçları kapsamında; Geçmiş dönemlerde DEAŞ Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyette bulunan, 'Firdevse Talip Olanlar' isimli internet sohbet grubunda DEAŞ terör örgütü yanlısı videolar yayınladıkları ve DEAŞ terör örgütüne mensup şahıslara 'infak' adı altına para topladıkları tespit edilen 5'i yabancı uyruklu 12 şüpheli yakalandı" ifadelerini kullandı.

Güvenlik güçlerine teşekkür

Operasyonu icra eden kolluk kuvvetlerine teşekkürlerini ileten Bakan Yerlikaya, "Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

İstanbul ve Hatay\'da DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon: 5\'i Yabancı Uyruklu 12 Şüpheli Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul ve Hatay'da DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik Operasyon: 5'i Yabancı Uyruklu 12 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement