Kadının etek altını fotoğraflayan komiserin dosyası Uzlaştırma Bürosu'ndan dönüş bekliyor - Son Dakika
3.Sayfa

Kadının etek altını fotoğraflayan komiserin dosyası Uzlaştırma Bürosu'ndan dönüş bekliyor

Kağıthane'de bir markette kadının etek altını fotoğrafladığı iddiasıyla tutuklanan ve daha sonra tahliye edilen komiser S.E.'nin davasında mahkeme, dosyanın Uzlaştırma Bürosu'ndan dönüşünün beklenilmesine karar vererek duruşmayı erteledi. İddianamede, komisere 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak' ve 'cinsel taciz' suçlarından 4 yıl 6 aydan 17 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

15.09.2023 00:58  Güncelleme: 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınların etek altı görüntüsünü çeken komiserin dosyasının Uzlaştırma Bürosu'ndan dönüşü bekleniyor

İSTANBUL - Kağıthane'de BİM adlı zincir markette kadının etek altını fotoğrafladığı iddiasıyla tutuklanan, daha sonra tahliye edilen komiser S.E.'nin davasında mahkeme, dosyanın Uzlaştırma Bürosu'ndan dönüşünün beklenilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

Kağıthane'de 5 Ocak 2023'de BİM isimli zincir markette çalışan kadının etek altını fotoğrafladığı iddiasıyla tutuklanan, daha sonra duruşmada tahliye edilen komiser S.E.'nin yargılanmasına devam edildi. İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya taraflardan katılan olmadı. Mahkemece, dosyanın Uzlaştırma Bürosu'nda olduğu belirtildi. Duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı, eksik hususların giderilmesini talep etti. Ara kararını açıklayan mahkeme, dosyanın Uzlaştırma Bürosu'ndan dönmediği gerekçesiyle dönüşünün beklenmesine ve eksik hususların giderilmesine hükmederek duruşmayı erteledi.

İddianameden

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli S.E.'nin 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları ülkeye sokmak, çoğaltmak' ve 'cinsel taciz' suçlarından 4 yıl 6 aydan 17 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Kadının etek altını fotoğraflayan komiserin dosyası Uzlaştırma Bürosu\'ndan dönüş bekliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kadının etek altını fotoğraflayan komiserin dosyası Uzlaştırma Bürosu'ndan dönüş bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement