İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk sözler - Son Dakika
Politika

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk sözler

İyi Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda yapılan oylamada Müsavat Dervişoğlu yeni genel başkan seçildi. Zaferinin ardından Dervişoğlu, ''Ben bir yarış kazanmadım, çünkü kimseyle yarışmadım. Yaraları sarıp hep birlikte yola devam edeceğiz. Sonra da Allah'ın izniyle iktidar yolculuğumuza devam edeceğiz. Emin olun hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ne mutlu Türk'üm diyene'' dedi.

27.04.2024 21:12  Güncelleme: 21:42

Meral Akşener'den sonra yeni genel başkanını seçmek üzere toplanan İyi Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda seçim yarışını Müsavat Dervişoğlu kazandı. Genel başkanlığa seçilmesinin ardından Müsavat Dervişoğlu, bir teşekkür konuşması yaptı.

"BEN BİR YARIŞ KAZANMADIM ÇÜNKÜ KİMSEYLE YARIŞMADIM"

Açıklamalarında Müsavat Dervişoğlu şunları söyledi: "Bu yolculuğa çıkarken Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin diye dua ettim. Milletim için dua ettim partim için dua ettim. Ben bir yarış kazanmadım. Çünkü kimseyle yarışmadık biz. Herkesin gözü bu kongredeydi. En küçük bir tatsız olay bile yaşanmadı.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk sözler

"KORAY AYDIN BENİM ABİMDİR, TOLGA AKALIN DA KARDEŞİMDİR"

Bu iyiler ve cesurlar hareketinin nasıl bir siyasi hareket olduğunun en büyük delilidir. Konuşurken de ifade ettim Sayın Koray Aydın benim aile büyüğüm ve abimdir. Sayın Tolga Akalın da benim kardeşim ve ailemin bir ferdidir. Sizlerin adayları olarak bu yolculuğa çıktık. Siz asıl çok büyük bir ailesiniz size mensup olmaktan hepimiz iftihar ediyoruz.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk sözler

"BUGÜN İTİBARIYLA BİRBİRİMİZE SARILARAK YARALARIMIZI SARACAĞIZ"

Bugün itibarıyla birbirimize sarılarak yaralarımızı saracağız. Sonra da Allah'ın izniyle konuşmamda ifade ettiğim gibi iktidar yolculuğunu abim Koray Aydınla kardeşim Tolga Akalın ile ve bu dava için alın teri döken sizlerle yolculuğumuza devam edeceğiz.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk sözler

"ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK"

Herkes emin olsun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene. Allah hepinizden razı olsun."

İYİ Parti\'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu\'ndan ilk sözler

Son Dakika Politika İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Alper Eren: Hayırlı olsun 95 44 Yanıtla
  • Suleyman Dag: Meral aksenerin yapamadığını sen mi iktidar yapacan. iyi parti tabale parisi olarak tarihdeki yerini alacağından emin olun. Yakinda istifalar ve transferler cogalacak. Dogal lider gitti iş bitti. 89 41 Yanıtla
  • Ahmet Ateş: Gençlerin önünü açan yok yıllardır aynı siyasetçilerle bir adım öteye gidemiyoruz ama yinede Hayırlı olur inşallah. 78 23 Yanıtla
  • levent deliceo: Artık TABELA PARTİSİ. 73 22 Yanıtla
  • Davut Çağlar: haydi hayırlısı 58 35 Yanıtla
  • seyhan sönmez: Fenerbahce Beşiktaş maçı oynanmış 2 saat once bitmiş 1 tek kelime yok mac için Son dakikanin haberi yok sanırım ???? not Galatasaraylıyım . şimdi yorum yapanlar son dakika Galatasarayli diyecekler ben bir Galatasarayli olarak haberleri okumak isterdim.. 17 43 Yanıtla
    güngör SAĞ: ya baktılarki herkes birbirine sövüp sayıyor kimse haddini bilmiyor onlarda çözümü maç sonuçlarını yayınlamamakla buldular en iyisini yapıyorlar yada yorumları kapatacaklar 17 2 Galip Karakas: Top kafa senin ülkeye ne faydan olurki 2 0
  • Mustafa Özcan: Yenge gitti Amca geldi. 33 8 Yanıtla
  • Galip Karakas: Biriside müçtan bahsediyor yazık 18 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement