Kahramanmaraş'ta Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Kahramanmaraş'ta Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kahramanmaraş\'ta Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, aralarında husumet bulunan bir kişi, okul bahçesine çağırdığı arkadaşlarına silahla ateş açarak 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden oldu. Olayın ardından kaçan şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

14.04.2024 13:14  Güncelleme: 13:16

Kahramanmaraş'ta aralarında husumet bulunan arkadaşlarını bir okulun bahçesine çağıran şahsın, silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, gece merkez Onikişubat ilçesi Serintepe Mahallesi Ali Sezai Efendi İlköğretim Okulu bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan arkadaşlarını okul bahçesine çağıran Cengiz K., Mehmet Y. ve Özkan Özal'a okul bahçesinde pusu kurdu.

Cengiz K., Mehmet Y. ve Özkan Özal'ın okul bahçesine geldiği anda silahla ateş açtı ve daha sonra olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan mahalle halkı durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özkan Özal'ın hayatını kaybettiğini, Mehmet Y.'nin ise yaralandığını tespit etti. Yaralı şahıs hastaneye sevk edilirken, Özal'ın cansız bedeni ise morga kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi kısa süre içerisinde yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kahramanmaraş'ta Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement