Kanada, İsrail'e seyahat uyarısı yaptı - Son Dakika
3.Sayfa

Kanada, İsrail'e seyahat uyarısı yaptı

Kanada, İsrail\'e seyahat uyarısı yaptı

Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, İsrail'e yönelik beklenen misilleme saldırı tehdidinin artması nedeniyle vatandaşlarını İsrail, Gazze Şeridi ve Batı Şeria'ya seyahat etmemeleri konusunda uyardı. Bölgedeki güvenlik durumunun istikrarsız olduğunu ve aniden tırmanabileceğini belirten Joly, halihazırda bölgede bulunan Kanadalıların ise hemen ayrılmaları gerektiğini söyledi.

13.04.2024 19:38

Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, İsrail'e yönelik beklenen misilleme saldırı tehdidinin artması nedeniyle vatandaşlarını İsrail, Gazze Şeridi ve Batı Şeria'ya seyahat etmemeleri konusunda uyardı.

İran'ın İsrail'e yönelik beklenen misilleme saldırısı dünyayı teyakkuza geçirdi. Vatandaşlarına seyahat uyarısı yapan ülkelere her gün bir yenisi eklenirken, yeni açıklama Kanada'dan geldi. Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly yaptığı açıklamada, "İsrail topraklarına yönelik saldırı riskinin artmasıyla birlikte, bölgedeki güvenlik durumu son derece istikrarsız olmaya devam ediyor ve aniden tırmanabilir" ifadelerini kullanarak, vatandaşlarını İsrail, Gazze ve Batı Şeria'ya seyahat etmemeleri konusunda uyardı. Halihazırda bölgede bulunan Kanadalıların ise hemen ayrılmaları gerektiğini söyledi. - OTTAWA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kanada, İsrail'e seyahat uyarısı yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement