Kars'ta 4 Katlı Otelde Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika
3.Sayfa

Kars'ta 4 Katlı Otelde Çıkan Yangın Korkuttu

Kars'ta iftar saatinde 4 katlı otelde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Otelde maddi hasar oluştu. Yangının iftar saatinde çıkması ve vatandaşların hızlı tahliyesi olası bir facianın önüne geçti.

27.03.2024 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta 4 katlı otelde çıkan yangın korkuttu

KARS - Kars'ta iftar saatinde 4 katlı otelde çıkan yangın korkuttu. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına çok sayıda itfaiye müdahale etti.

Olay Yusufpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde faaliyet gösteren 4 katlı otelin çatısında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden otel çalışanları durumu itfaiyeye bildirdi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, rüzgarında etkisiyle büyüyen yangın itfaiye ekipleri de zaman zaman zor anlar yaşadı. Çatısından duman ve aşevlerin yükseldiği otelde maddi hasar oluştu. İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına alırken, yangın ile ilgili tahkikat başlatıldı.

Yangının iftar saatinde çıkması ve otelde bulunan vatandaşların kısa sürede tahliye edilmesi ise olası bir facianın önüne geçildi.

Kars\'ta 4 Katlı Otelde Çıkan Yangın Korkuttu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kars'ta 4 Katlı Otelde Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement