Kayseri'de 165 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi, 41 Kişiye İşlem Yapıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kayseri'de 165 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi, 41 Kişiye İşlem Yapıldı

Kayseri\'de 165 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi, 41 Kişiye İşlem Yapıldı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, geçtiğimiz 1 hafta içerisinde 165 kilo kaçak tütün ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, 8 adet tarihi eser ve 165 kilo kaçak nargile tütünü bulundu. Toplamda 5 olayda 41 kişi hakkında yasal işlemler yapıldı ve 9 kişi tutuklandı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için suç organizasyonlarına karşı mücadelesini sürdüreceğini belirtti.

01.04.2024 13:02  Güncelleme: 13:03

Kayseri'de polis ekipleri tarafından geçtiğimiz 1 hafta içerisinde yapıla çalışmalarda; 165 kilo kaçak tütün ele geçirildi; 41 kişiye işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 24-31 Mart tarihleri arasında kaçakçılığın önlenmesi amacıyla çalışmalar yaptı. Çalışmalarda; 8 adet Miyosen Dönemine ait tarihi eser ve 165 kg kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 5 olay kapsamında 41 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılırken, adli makamlara sevk edilen 9 şahıs tutuklandı.

Yapılan açıklamada; kent genelinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelenin aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edeceği belirtildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kayseri'de 165 Kilo Kaçak Tütün Ele Geçirildi, 41 Kişiye İşlem Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement