Kız arkadaşıyla tartışan genç intihar etmeye çalıştı, vatandaşlar kurtarma operasyonu için seferber oldu - Son Dakika
3. Sayfa

Kız arkadaşıyla tartışan genç intihar etmeye çalıştı, vatandaşlar kurtarma operasyonu için seferber oldu

Kocaeli'nde kız arkadaşıyla tartışan genç, oturduğu binanın 4. katından aşağıya atlamaya çalıştı. Durumu fark eden aile bireyleri genci durdurmak isterken, bir alt kattaki komşuları ise ayağından tutarak gencin düşmesini engellemeye çalıştı. Yaşanan olayda mahalle sakinleri de genci kurtarmak için seferber olurken, bazı vatandaşlar da balkonun altında battaniye açtı. Uzun uğraşlar sonucu intihar girişimi engellenirken o anlar kameralara kaydedildi.

12.10.2021 09:47  Güncelleme: 09:51

Kocaeli'nin Derince ilçesi Çene Dağı Mahallesi Şehit Nedim Küçük Sokak'taki bir binada yaşanan olayda edinilen bilgiye göre, kız arkadaşı ile tartışan Mustafa Hüseyin A., 4. katın balkonundan atlamak istedi.

BACAKLARINDAN TUTARAK DÜŞMESİNE ENGEL OLDULAR

Bunu gören aile fertleri ve vatandaşlar şahsa engel olmak istedi. 3. katın balkonundan bazı vatandaşlar şahsın düşmemesi için bacaklarından tutarken bazı vatandaşlar ise şahsın düşme ihtimaline karşı battaniye açtı.

O ANLAR KAMERADA

Uzun uğraşlar sonucu vatandaşlar şahsın atlamasına engel olurken herkes rahat bir nefes aldı. Korku dolu anlar cep telefonları ile saniye saniye kaydedildi.

Kız arkadaşıyla tartışan genç intihar etmeye çalıştı, vatandaşlar kurtarma operasyonu için seferber oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kız arkadaşıyla tartışan genç intihar etmeye çalıştı, vatandaşlar kurtarma operasyonu için seferber oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement