Kuşadası'nda Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kuşadası'nda Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Kuşadası\'nda Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu örgütü lideri ile birlikte toplam 4 şüpheli yakalandı. Operasyonda yapılan aramalarda uyuşturucu, silah ve uyuşturucudan elde edildiği düşünülen para ele geçirildi. Şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, örgüt lideri ve diğer iki şüpheli tutuklandı.

26.03.2024 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, uyuşturucu örgütü lideri ile birlikte toplam 4 şüpheli yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde il genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Aydın İl Jandarma Komutanlığınca "Uyuşturucu Madde Ticareti" suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Jandarma ekiplerince belirlenen adreslere yapılan baskında örgüt lideri ile birlikte 4 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise uyuşturucu, silah ve uyuşturucudan temin edildiği belirlenen para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilirken, örgüt lideri E.P. ile Ö.K. ve Y.A tutuklanarak cezaevine gönderildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kuşadası'nda Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement