Kütahya'da kumar oynatan işletmelere yönelik denetimler yapıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kütahya'da kumar oynatan işletmelere yönelik denetimler yapıldı

Kütahya\'da kumar oynatan işletmelere yönelik denetimler yapıldı

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, kumar oynattığı tespit edilen 1 kıraathane ile narkotik madde bulunan 1 yardımlaşma derneği ve 1 kıraathane 30 gün süreyle, ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen 1 kıraathane ise süresiz kapatıldı.

20.03.2024 01:40  Güncelleme: 01:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kumar oynatılan işletmelere yönelik yapılan denetim ve kontrollerde, kumar oynattığı tespit edilen 1 kıraathane ile narkotik madde bulunan 1 yardımlaşma derneği ve 1 kıraathane 30 gün süreyle, ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen 1 kıraathane ise süresiz kapatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kumar oynatılan işletmelere yönelik yapılan denetim ve kontrollerde, kumar oynattığı tespit edilen, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapılan 1 kıraathane ile narkotik madde bulunan 1 yardımlaşma derneği ve 1 kıraathane Valilik tarafından 30 gün süreyle faaliyetten men edilirken, işletmeler Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi. Ayrıca ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen 1 kıraathane ise mühürletilerek süresiz kapatıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kütahya'da kumar oynatan işletmelere yönelik denetimler yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement