Polise ateş açan şüphelilerin otomobili takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Polise ateş açan şüphelilerin otomobili takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti

Kütahya'da, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayıp kaçan ve otomobilden ateş eden şüpheliler aşırı hız nedeniyle kaza yaptı. Otomobilde bulunan 3 şüpheliden İsmail Selvi hayatını kaybederken, araçtaki 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

23.07.2020 22:16  Güncelleme: 13:21

Kütahya'da, kavga ihbarına giden polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayıp kaçan ve kovalamaca sırasında otomobilden ateş eden şüpheliler aşırı hız nedeniyle kaza yaptı. Ters dönen otomobilde bulunan 3 şüpheliden İsmail Selvi, hayatını kaybetti, araçtaki 2 şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Kütahya Çamlıca Tabiat Parkı mevkisinde meydana geldi. Kavga ihbarı alan Kütahya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek, ihbar edilen 43 BF 196 plakalı otomobile yaklaştı. Ekip aracını gören şüpheliler olay yerinden kaçmaya kalkınca kovalamaca başladı.

Polise ateş açan şüphelilerin otomobili takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti

POMPALI TÜFEK VE SİLAHLA ATEŞ ETTİLER

Uzun süre devam eden kovalamaca sırasında 3 kişinin bulunduğu otomobilin içerisinden ekip otosuna pompalı tüfek ve silahla ateş açıldı. Enne Tabiat Parkı yoluna giren şüphelilerin bulunduğu otomobil, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle takla atıp ters döndü.

Polise ateş açan şüphelilerin otomobili takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otomobilde bulunan şüphelilerden İsmail Selvi olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer şüpheliler Burak Türker (22) ve Nurettin Samsa (46) ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Kazada yaşamını yitiren İsmail Selvi'nin kısa süre önce açık cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Selvi'nin cesedi hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Polise ateş açan şüphelilerin otomobili takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Polise ateş açan şüphelilerin otomobili takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Misafir: Hepsi niye lmemis..bak uzuldum simdi.. 0 0 Yanıtla
  • Akşam duası: Darısı diğerlerininde başına olsaydı keşke.Tüm bu ve bunun gibilerin..Amin... 0 0 Yanıtla
  • tc: af ve izinlerin faydaları yol su elektrik olarak dönüyor. 0 0 Yanıtla
  • güle güle: Allah cezalarını vermiş,birisi niyazi olmuş ötekilerde gazi 0 0 Yanıtla
  • Milliyetçi : Kaçarsan olacağı bu iyi oldu 3. Ölseydi daha iyi olurdu Polise ateş edenin sonu herkesin böyle olsun 0 0 Yanıtla
  • Gece: Noluyor bu Kütahyaya. 0 0 Yanıtla
  • Alp46: Hepsi geberselermiş keske sutsuzlerin. 0 0 Yanıtla
  • : savaşamı gidiyorsunuz hayırdır bir de arabadan ateş ediyorsunuz, utanmadan memurlar görevini gyyapı yapıyor y 0 0 Yanıtla
  • ankaralı: ben dedim abi ankaradan kütahyaya sakadat yollamayın diye adamlar yürekleri yeyip yeyip caddeye çıkmaya başladı ankara gibi yürek yemeye alışık deyil bunlar ankaralılar doğuştan yürekli olduklarından dokanmıyor kütahyaymış pehhhh 0 0 Yanıtla
  • Elini taşin altina koyan: Polisimize bisey olmamiş şukur. Bu seferde birsey olmadığını duymak guzel bir haber. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement