Manisa'da Uyuşturucu Operasyonunda Binlerce Hap ve Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Manisa'da Uyuşturucu Operasyonunda Binlerce Hap ve Kilo Esrar Ele Geçirildi

Manisa\'da Uyuşturucu Operasyonunda Binlerce Hap ve Kilo Esrar Ele Geçirildi

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, Akhisar ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 bin 557 gram kubar esrar, 256 gram bonzai, 22 gram metamfetamin, 4 bin 356 adet ectacy hap, 2 bin 756 adet sentetik ecza ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 kişi tutuklandı ve soruşturma devam ediyor.

08.04.2024 00:25  Güncelleme: 00:40

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda kilolarca esrar ile binlerce uyuşturucu hap ele geçirilirken 2 kişi de tutuklandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü tarafından Akhisar ilçesinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. C.K. ve N.G. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda 2 bin 557 gram kubar esrar, 256 gram bonzai, 22 gram metamfetamin, 4 bin 356 adet ectacy hap, 2 bin 756 adet sentetik ecza, 1 adet hassas terazi, 7 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 4 adet cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınarak karakola götürülen C.K. ve N.G. burada yapılan işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma devam ediyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Manisa'da Uyuşturucu Operasyonunda Binlerce Hap ve Kilo Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement