Minibüs şoförlerinin '3 dakika erken geldin' kavgası kanlı bitti - Son Dakika
3.Sayfa

Minibüs şoförlerinin '3 dakika erken geldin' kavgası kanlı bitti

İstanbul Bağcılar'da bir minibüs sürücüsü, son durağa 3 dakika erken geldiği için tartıştığı başka bir şoför arkadaşı tarafından bıçaklandı. Saldırgan olay yerinden minibüsle kaçarken, yaralı şoför hastaneye kaldırıldı.

16.11.2020 09:20  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmutbey Mahallesi İSTOÇ içerisinde bulunan minibüs son duraklarında meydana gelen olayda, iddiaya göre, Alibeyköy-İSTOÇ hattında sefer yapan Gökhan E., Alibeyköy'den seferine başlayıp, İSTOÇ son durağa geldi.

Minibüs şoförlerinin '3 dakika erken geldin' kavgası kanlı bitti

ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Yaklaşık üç dakika sonra arkadaşı olan Orhan İçsezgi de gelip sıraya girdi. Gökhan E., arkadaşı Orhan İçsezgi ile sıraya erken girmesi nedeniyle minibüs içerisinde tartışmaya başladı. Tartışma giderek büyüdü ve Gökhan E. yanından bulunan bıçakla arkadaşı Orhan İçsezgi'yi sol bacağından bıçakladı.

MİNİBÜSE BİNEREK KAÇTI

Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar hemen araya girerek kavgayı sonlandırdı. Arkadaşını bıçaklayan Gökhan E. minibüsüne binerek olay yerinden kaçtı.

Minibüs şoförlerinin '3 dakika erken geldin' kavgası kanlı bitti

Orhan İçsezgi'nin kan kaybettiğini gören çevredeki bir vatandaş yaranın üstünü kapatıp bacağını bağlayarak kanamayı durdurmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Orhan İçsezgi hastaneye götürüldü. Polis, kaçan sürücü Gökhan E'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Minibüs şoförlerinin \'3 dakika erken geldin\' kavgası kanlı bitti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Minibüs şoförlerinin '3 dakika erken geldin' kavgası kanlı bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ali-Veli: Bunlar uslanmaz. 4 0 Yanıtla
    sizden kurtulalım artık: Pis Herifler 1 0
  • veli : BUNLARIN ÇOĞU KAVGA ETMEYİ SEVİYOR EN UFAK BİR TARTIŞMADA 30 KİŞİ TOPLANIYOR TAM ŞEHİR EŞKİYASI BUNLAR 3 0 Yanıtla
  • cyu: ne cahil insanlar var 3 0 Yanıtla
  • bekir: Ülkemiz ne hale geldi. 0 0 Yanıtla
  • tunç06: MEN EDİLSİNLER TRAFİKDEN...PARA ASLANIN AĞZIN DEĞİL MİDESİN DE OLMUŞ... 0 0 Yanıtla
  • KİMBO: HERKEZ AGIRDAN ALIP ARKADAKININ MUSTERISINI CALIYOR. BU SİNSİLE İLK CIKANDAN SON CIKANA KADAR DEVAM EDİYOR. BUNLAR SAATİNDE VE TRAFIGIN AKISINA GORE GİTSE HEM VATANDAS VAKIT KAYBETMEYECEK HEM DE BUNLAR BİRBİRİ HAKKINA GİRMEYECEK. KONUDISI AMA AKTARMAK İSTEDİM. 0 0 Yanıtla

Advertisement