Mudanya'da Araçta Sıkışan Sürücü Vatandaş Tarafından Kurtarıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Mudanya'da Araçta Sıkışan Sürücü Vatandaş Tarafından Kurtarıldı

Mudanya\'da Araçta Sıkışan Sürücü Vatandaş Tarafından Kurtarıldı

Mudanya ilçesinde meydana gelen kazada, araç sürücüsü çelik bariyerlere çarparak ters döndü. Kazayı gören bir vatandaş, araçta sıkışan sürücüyü kurtardı. Hava yastığının açılmasıyla sürücü hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Yörükali Mahallesi sakinleri, keskin virajın tehlikeli olduğunu belirterek yetkililerden önlem almasını istedi.

20.03.2024 10:20  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya ilçesinde araçta sıkışan sürücüyü vatandaş kurtardı. Kazanın şiddetiyle açılan hava yastığı sürücünün kazayı hafif sıyrıklarla atlatmasını sağladı.

Kaza, Yörükali Mahallesi Mudanya mevkiinde meydana geldi. Mudanya istikametine seyir halinde olan 34 DJ 2783 plakalı otomobil sürücüsü, keskin virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle çelik bariyerlere çarpıp ters döndü. Kazayı gören bir vatandaş ise araçta sıkışan sürücüyü kurtardı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta maddi hasar meydana gelirken, kazanın şiddetiyle açılan hava yastığı sürücünün kazayı hafif sıyrıklarla atlatmasını sağladı. Yörükali Mahallesi sakinleri, aynı noktada daha önce de benzer kazaların yaşandığını, keskin virajın sürücüler için çok tehlikeli olduğunu vurgulayarak, yetkililerden bu konuyla ilgili bir çözüm bulmalarını ve önlem almalarını talep ettiler. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Mudanya'da Araçta Sıkışan Sürücü Vatandaş Tarafından Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement