Muğla'da Tavuk Yemeği Zehirlenmesi: Bir Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

Muğla'da Tavuk Yemeği Zehirlenmesi: Bir Çocuk Hayatını Kaybetti

Muğla\'da Tavuk Yemeği Zehirlenmesi: Bir Çocuk Hayatını Kaybetti
27.11.2025 00:16  Güncelleme: 00:18

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yedikleri tavuk yemeğinden zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan üç çocuktan biri hayatını kaybetti. Muğla Valiliği, olaya dair inceleme başlattı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evde yedikleri tavuk yemeğinden sonra zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan üç çocuktan birinin hayatını kaybetmesinin ardından Muğla Valiliği harekete geçerek, marketle ilgili inceleme başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Seydikemer ilçesi Ortaköy Mahallesi'ndeki evlerinde yedikleri yemeğin ardından rahatsızlanan Neslinur Topal (18), F.T. (10) ve R.T. (12) Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan 18 yaşındaki Neslinur Topal, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. F.T. ve R.T.'nin ise hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Vali Akbıyık talimat verdi

Yaşanan olay sonrasında Muğla Valiliği harekete geçerken, Vali Dr. İdris Akbıyık'ın konuyu kendisi takip ettiği öğrenildi. Vali Akbıyık'ın talimatı sonrasında Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin olayın nedenin tespiti için çalışma başlattığı öğrenildi. Ayrıca ailenin tavuğu aldığı markette de belediye ve il tarım ekiplerince inceleme başlatıldığının bilgisine ulaşıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3-sayfa Muğla'da Tavuk Yemeği Zehirlenmesi: Bir Çocuk Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement