Niğde'de Yağış Nedeniyle Takla Atan Otomobildeki 3 Öğretmen Yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Niğde'de Yağış Nedeniyle Takla Atan Otomobildeki 3 Öğretmen Yaralandı

Niğde\'de Yağış Nedeniyle Takla Atan Otomobildeki 3 Öğretmen Yaralandı

Niğde'de görev yaptıkları okula giderken etkili olan yağış nedeniyle içinde bulundukları otomobilin takla atması sonucu 3 öğretmen yaralandı. Kazanın ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı öğretmenler ambulansla hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Niğde Valisi ve İl Milli Eğitim Müdürü, yaralı öğretmenleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

21.03.2024 12:45  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'de görev yaptıkları okula giderken etkili olan yağış nedeniyle içinde bulundukları otomobilin takla atması sonucu 3 öğretmen yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Niğde-Yıldıztepe Karayolu Pınarcık Köyü mevkisinde meydana geldi. 3 öğretmen, sabah saatlerinde görev yerlerine gitmek için yola çıktı. Öğretmen Derya O (41) idaresindeki 51 ACE 003 otomobil, etkili olan yağış sonrası kontrolden çıkıp yolun karşı tarafına geçerek takla attı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı öğretmenler sürücü D.O. (41) araçtaki diğer öğretmenler Rabia Ç. (30) ve Gül Y. (45) olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralı öğretmenlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza geçirip hastaneye kaldırılan öğretmenleri Niğde Valisi Cahit Çelik ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ziyaret etti. Yaralı öğretmenlere geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Çelik, doktorlardan yaralı öğretmenlerin durumları hakkında bilgi aldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Niğde'de Yağış Nedeniyle Takla Atan Otomobildeki 3 Öğretmen Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement