Ordu'da Amca Dehşeti: Öz Yeğenini Öldürdü, Yengesini Ağır Yaraladı - Son Dakika
3.Sayfa

Ordu'da Amca Dehşeti: Öz Yeğenini Öldürdü, Yengesini Ağır Yaraladı

Ordu'da henüz nedeni belli olamayan bir nedenle ilk önce 11 yaşındaki yeğenini bıçaklayarak öldüren cani amca, çocuğun annesini de ağır yaraladı.

01.02.2018 10:01  Güncelleme: 12:43

Ordu'nun Perşembe ilçesinde 11 yaşındaki çocuk amcası tarafından bıçaklanarak öldürüldü, annesi de ağır yaralandı.

ÖNCE YEĞENİNİ ÖLDÜRDÜ, SONRA YENGESİNİ YARALADI

Sebebi henüz belirlenemeyen olayda Rüstem K. (40), kardeşinin 11 yaşındaki çocuğu Ömer K.'yı bıçaklayarak öldürdükten sonra kardeşinin eşi Bahar K.'yı da ağır yaraladı.

DİĞER YEĞEN KAÇARAK KURTULDU

Olay anında evden kaçarak komşu mahalleye sığınan zanlının diğer yeğeni E.K. (14) ise jandarma ekipleri tarafından bulunduktan sonra 112 ekipleri tarafından gözetim amaçlı Ordu Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı.

Ordu'da Amca Dehşeti: Öz Yeğenini Öldürdü, Yengesini Ağır Yaraladı

Ağır yaralanan Bahar K., Ordu Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından saat 04.30 sıralarında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

AMCA KAYIP

Bahar K'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri, zanlı Rüstem K.'yı yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

Ordu\'da Amca Dehşeti: Öz Yeğenini Öldürdü, Yengesini Ağır Yaraladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ordu'da Amca Dehşeti: Öz Yeğenini Öldürdü, Yengesini Ağır Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mani: Bence boşa yaşayanlar kervanı diye koca demirden bir küfe yapılsın bu işe yaramazlar telef edilsin içinde ayda bir hizarli bıçaklarla temizlik ve hayvanlara besin sağlanmalı 2 0 Yanıtla
  • hakan: şerfesiz kesin yengesine sulanmıştır kanı bozuk it 1 0 Yanıtla
  • Allah islah etsin: pislik adam 0 0 Yanıtla
  • Harbici..: Sebebi bahçe yer yurt nedenidir. 11 yaşındaki çocuğa kıyılır mı yüreksiz çakma amca. yazıklar olsun senin gibilere.. Cezan ağırlaştırılmış müebbet ceza olur inşallah o zaman orada nasıl hata yaptığını bol bol düşünürsün... 0 0 Yanıtla

Advertisement