Ordu'da intihar girişimi son anda engellendi - Son Dakika
3.Sayfa

Ordu'da intihar girişimi son anda engellendi

Ordu\'da intihar girişimi son anda engellendi

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir kişi, av tüfeği ile havaya ateş açtıktan sonra tüfeği kendisine doğrultarak intihar girişiminde bulundu. Polis ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren ikna çabaları sonucu şahıs intihardan vazgeçirildi ve gözaltına alındı.

09.02.2024 12:52  Güncelleme: 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da av tüfeği ile havaya ateş açtıktan sonra tüfeği kendisine doğrultan bir şahıs, polis ekiplerinin ikna çabaları sonucu intihardan vazgeçirildi.

Olay, Altınordu ilçesi Ayışığı Otoparkı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şenol Y. (48) isimli bir şahıs, av tüfeği ile havaya bir el ateş açtı. Bunun üzerine vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bu esnada şahıs elindeki tüfekle birlikte iskele uç kısmına gitti. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmek için çabaladı. Şenol Y. bu esnada kimi zaman tüfeği kendisine doğrultarak, polis ekiplerin uzaklaştı. Yaklaşık yarım saat süren ikna çabalarının ardından şahsın elinden tüfek alındı. İlk olarak ambulansta kontrolleri yapılan Şenol Y., sonrasında ise gözaltına alındı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ordu'da intihar girişimi son anda engellendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement