Polis Kaçan Zanlıyı, Aracın Lastiklerine Ateş Ederek Durdurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Polis Kaçan Zanlıyı, Aracın Lastiklerine Ateş Ederek Durdurdu

Polis kaçan zanlıyı, aracın lastiklerine ateş ederek durdurduGAZİANTEP - Gaziantep'te polis, gelen hırsızlık olayının ardından kaçan zanlıyı, aracın tekerine ateş ederek durdurdu.

17.08.2017 12:39

Polis kaçan zanlıyı, aracın lastiklerine ateş ederek durdurdu

GAZİANTEP - Gaziantep'te polis, gelen hırsızlık olayının ardından kaçan zanlıyı, aracın tekerine ateş ederek durdurdu. Patlayan aracın tekerini yaptırmak için lastikçiye giren zanlı, yakalanarak gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre Gaziantep'te yaşayan M.K, banka hesabından 16 bin TL parasını çekerek, aracına binerek iş yerinin önünde aracını park etti. bankadan beri M.K'yı takip eden gelen Azer G, aracın camını kırıp parayı alarak kaçmaya başladı. M.K'nın polise haber vermesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, kaçan aracın Gaziantep Ticaret ve Endüstri Merkezi Gıda Toptancıları Sitesi yakınlarında bulunan ve çadırların yer aldığı boş bir alana gittiğini tespit etti. Şahsı almak için çadırların bulunduğu bölgeye giden ekipler, burada çadırlarda yaşayan vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. Yaşanan arbededen yararlanan Azer G, 42 ZN 665 plakalı aracına binerek, hızla bölgeden ayrıldı. Peşinden harekete geçen ekipler ile zanlı arasında uzun süre kovalamaca yaşandı. Şahsı durduramayan ekipler, Perilikaya Et ve Balık Kurumu yakınlarında aracın lastiklerine 5 al ateş açtı.

Mermiler tekere isabet etti

Polisin açtığı ateşin ardından patlayan lastik nedeniyle kaçmakta zorlanan Azer G, yakınlarda bulunan bir lastikçinin önünde durdu. kaza yaptığını ve tekeri patlattığı söyleyerek lastiğin değişmesini isteyen zanlı, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüpheli şahıs gözaltına alınırken, araçta bir bebeğin de bulunduğu ileri sürüldü.

Polis Kaçan Zanlıyı, Aracın Lastiklerine Ateş Ederek Durdurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Polis Kaçan Zanlıyı, Aracın Lastiklerine Ateş Ederek Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement