Pompalı tüfekle vurularak öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Pompalı tüfekle vurularak öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı

Pompalı tüfekle vurularak öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı Olayın, alacak verecek meselesi olduğu iddia edilirken gözaltı sayısı 5'e yükseldiSAKARYA Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde tartıştığı kişiler tarafından minibüs içerisinde pompalı tüfekle vurularak öldürülen 23 yaşındaki genç,...

28.02.2023 17:55  Güncelleme: 19:00

Pompalı tüfekle vurularak öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı

Olayın, alacak verecek meselesi olduğu iddia edilirken gözaltı sayısı 5'e yükseldi

SAKARYA Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde tartıştığı kişiler tarafından minibüs içerisinde pompalı tüfekle vurularak öldürülen 23 yaşındaki genç, Hendek ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Olayın ise alacak verecek meselesi yüzünden vuku bulduğu iddia edilirken gözaltı sayısı da 5'e yükseldi.

Olay, gece saat 02.00 sıralarında Tığcılar Mahallesi İpek Sokak üzerinde meydana gelmişti. İddiaya göre, 23 yaşındaki Bahadır Malçok ile B.T.ismindeki şüpheli alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Yerini kavgaya bırakan tartışmada, B.T. pompalı tüfekle Bahadır Malçok'a araç içerisinde ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla kasığından yaralanan Bahadır Malçok hastanede hayatını kaybetti. Olay ise güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bir kişinin sokağa gelerek park halindeki minibüse yönelmesi, araçtaki kişilerin aşağıya inerek tartışmanın başladığı anlar yer aldı. Daha sonrasında bir süre araç içerisinde devam eden tartışmanın ardından, 1'i kadın toplam 3 şüphelinin pompalı tüfekle bölgeden ayrıldığı anlar da görüldü. Konuya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde ilk olarak 3 kişiyi daha sonrasında da 2 kişiyi gözaltına aldı.

Son yolculuğuna uğurlandı

Pompalı tüfekle vurulması neticesinde hayatını kaybeden 23 yaşındaki gencin cenazesi, hastane işlemleri sonrasında ailesine teslim edildi. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Bahadır Malçok, Hendek ilçesi Aşağıçalıca Mahallesi Merkez Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrasında mahalle mezarlığına defnedildi.

Pompalı tüfekle vurularak öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Pompalı tüfekle vurularak öldürülen genç son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement