Psikolojik Tedavi Gören Kadın, Uyuyan Eşini Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Psikolojik Tedavi Gören Kadın, Uyuyan Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Psikolojik Tedavi Gören Kadın, Uyuyan Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde psikolojik tedavi gören Emine B., uyuyan eşi Eyüp B'yi bıçaklayarak öldürdü. Ardından evde bulunan babasını da seccade ile boğmaya çalışan Emine B., kızının engeliyle durduruldu. Jandarma tarafından gözaltına alınan Emine B., olayın ardından psikolojik tedavi gördüğü iddia edildi.

17.11.2023 11:45

SAKARYA'nın Taraklı ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Emine B. (40), uyuyan eşi Eyüp B'yi (48) bıçaklayarak öldürüp, evde bulunan kendi babasını da seccade ile boğmaya çalıştı. Kızının engel olduğu Emine B., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 02.00 sıralarında Bostan ailesinin Duman Mahallesi'nde meydana geldi. Uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen 3 çocuk annesi Emine B., eşi Eyüp B.'yi uyurken bıçakladı. Emine B. daha sonra odadan çıkarak bu kez evde bulunan babası Ahmet G.'yi seccade ile boğmaya çalıştı. Ahmet G.'nin çığlıkları üzerine odaya giren E.B.'nin kızı, dedesini, annesinin elinden aldı.

Evde bulunan diğer aile bireylerinin ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibi, Eyüp B.'nin yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Yapılan incelemenin ardından Eyüp B.'nin cenazesi morga kaldırılırken, Emine B. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Psikolojik Tedavi Gören Kadın, Uyuyan Eşini Bıçaklayarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement