Reyhanlı'da su kanalında bir haftada 3. ceset - Son Dakika
3.Sayfa

Reyhanlı'da su kanalında bir haftada 3. ceset

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde son bir haftada su kanalı içerisinde 3. ceset bulundu. Kimliği belirlenemeyen erkek şahsın cansız bedeni, Hatay Büyükşehir Belediyesi sualtı arama ve kurtarma ekipleri tarafından bulunarak olay yeri inceleme ekiplerine teslim edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

19.01.2024 15:32  Güncelleme: 17:20

Hatay'a bağlı Reyhanlı ilçesinde su kanalı içinde bir erkek cesedi bulundu. Kimliğinin tespiti için çalışmalar başlatılan ceset, son bir haftada kanalda bulunan 3. ceset oldu.

Reyhanlı ilçesi Varışlı Mahallesi'nde yaşanan olayda Asi Nehri tahliye kanalında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar durumu 112'ye bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

DAHA ÖNCE 2 CESET BULUNMUŞTU

Hatay Büyükşehir Belediyesi sualtı arama ve kurtarma ekiplerinin sulama kanalında bulduğu kimliği belirlenemeyen erkek şahsın cansız bedeni olay yeri inceleme ekiplerine teslim edildi. Ceset, olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Bulunan cesetle birlikte son bir haftada Reyhanlı ilçesinde su kanalları içerisinde bulunan 3. ceset oldu. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Reyhanlı\'da su kanalında bir haftada 3. ceset
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Reyhanlı'da su kanalında bir haftada 3. ceset - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement