Samsun'da 5 çocuk annesi altın hırsızı tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da 5 çocuk annesi altın hırsızı tutuklandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde bir evden 50 bin lira değerinde altın çalan 5 çocuk annesi kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hırsızlık suçundan daha önce 45 yıl hapis cezası bulunan kadının, 7 aylık bebeği olduğu için tutuklanmadığı ancak yeniden suç işleyince tutuklandığı belirtildi.

22.03.2024 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da kapısını aparatla açarak girdiği evden 50 bin lira değerinde altın çalan 5 çocuk annesi kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kapısını aparatla açarak girdiği evden 50 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan Burcu D.(33), kayıplara karıştı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili Burcu D.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan 5 çocuk annesi Burcu D., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Burcu D. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

DAHA ÖNCE 7 AYLIK BEBEĞİ BULUNDUĞU İÇİN TUTUKLANMAMIŞ

Burcu D.'nin daha önce de çok sayıda evden hırsızlık suçundan toplam 45 yıl hapis cezasının bulunduğu ancak 7 aylık bebeği bulunduğu için tutuklanmadığı ve yeniden hırsızlık yapınca bu kez tutuklandığı öğrenildi.

Samsun\'da 5 çocuk annesi altın hırsızı tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da 5 çocuk annesi altın hırsızı tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mehmet Aydın: Kadının beyanı esastır çalmadım derse bırakın 26 9 Yanıtla
    Murat Ceylan: erkek olsaydı beyan verseydi esas olmayacakmıydı??? hangi kafanın tesirini yaşıyorsun sen hayırdır ??? 0 0
  • Asel Krt: Polis kesinlikle Trabzonlu :) 4 0 Yanıtla
  • Alper Elma: hırsızlık yapanları affetmeyin. çünkü hırsızdan herşey beklenir ar namus olmaz. çıksa bile huyundan vazgecmez 0 0 Yanıtla
  • Ankara null: elini kesinnnnn 0 0 Yanıtla

Advertisement