Samsun'da Pompalı Tüfekle Yaralama Olayında Tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Samsun'da Pompalı Tüfekle Yaralama Olayında Tutuklama

Samsun'da daha önce ağabeyini tabancayla yaralayan H.S.'yi pompalı tüfekle vuran Kürşat Dumanoğlu tutuklandı. Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan diğer şüphelilerden S.A. ve S.Y. tutuklanırken, N.V. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

18.10.2023 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN'da husumetlisi K.D. tarafından pompalı tüfekle vurulan H.S., yaralandı. Olayla ilgili K.D. ve 3 arkadaşı gözaltına alındı.

Olay, dün, Canik ilçesi Teknepınar Mahallesi'nde meydana geldi. K.D., arkadaşları S.A., S.Y. ve N.V. ile otomobilleriyle seyir halindeyken daha önce ağabeyini tabancayla yaralayan H.S.?yi gördü. Otomobilden inen K.D., husumetlisi H.S.?yi yanında bulunan pompalı tüfekle yaraladıktan sonra arkadaşlarıyla kaçtı. H.S., ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, K.D. ve 3 arkadaşını bugün yakalayarak gözaltına aldı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanıp adliyeye sevk edilen S.A. ve S.Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. K.D. ve N.V.?nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, yaralanan H.S.?nin ise taburcu edildiği öğrenildi. (DHA)

Samsun\'da Pompalı Tüfekle Yaralama Olayında Tutuklama
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da Pompalı Tüfekle Yaralama Olayında Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement