Fuhuş çetesine operasyon! Kadınların hepsini aynı yalanla kandırmışlar - Son Dakika
3.Sayfa

Fuhuş çetesine operasyon! Kadınların hepsini aynı yalanla kandırmışlar

Yabancı uyruklu kadınları çocuk ya da hasta bakıcılığı yapacakları vaadiyle İstanbul'a getiren ve fuhuşa zorladıkları öne sürülen 6 şüpheli operasyonla yakalandı. Operasyonda, 3 yabancı uyruklu kadının kurtarılırken, şüphelilerden 4'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

29.04.2024 10:45  Güncelleme: 11:14

İstanbul'da çocuk ya da hasta bakıcı ilanlarıyla yabancı uyruklu kadınları tuzağa düşürüp fuhuşa zorladıkları öne sürülen 6 şüpheli operasyonla yakalandı. Operasyonda, 3 yabancı uyruklu kadının kurtarılırken, şüphelilerden 4'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BAKICILIK VAADİYLE KANDIRDILAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Ahlak Büro Amirliği ekipleri organize bir şekilde fuhuş yaptırtan bir çetenin peşine düştü. Teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Şüphelilerin fuhuşa zorladıkları yabancı uyruklu kadınları, çocuk bakıcılığı ya da hasta bakıcılığı yapacakları vaadiyle İstanbul'a getirdikleri ardından borçlandırarak fuhuş yapmaya zorladıkları öğrenildi.

Fuhuş çetesine operasyon! Kadınların hepsini aynı yalanla kandırmışlar

3 KADIN KURTARILDI

Ahlak Büro Amirliği ekipleri delillerin toplanmasının ardından operasyon için düğmeye bastı. Şişli ve Kağıthane'de daha önceden belirlenen adreslere yapılan baskında 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda fuhuşa zorlandıkları iddia edilen 3 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı. Şüphelilerle birlikte ele geçirilen 7 cep telefonu ise inceleme altına alındı.

Fuhuş çetesine operasyon! Kadınların hepsini aynı yalanla kandırmışlar

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri yapılan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Operasyonda kurtarılan 3 yabancı uyruklu kadın ise vize süreleri dolduğu için sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi başkanlığına teslim edildi.

Fuhuş çetesine operasyon! Kadınların hepsini aynı yalanla kandırmışlar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Fuhuş çetesine operasyon! Kadınların hepsini aynı yalanla kandırmışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ferhat eser: Tek yol şeriat başka türlü bitmiyor bunlar 182 144 Yanıtla
    Bu Kim: ferhat birgün raki diyiyorsun bir günde şeriat anlamadik gitti seni 139 8 ferhat eser: herşey düzelecekse bizde çoğu şeyden vazgecmesini biliriz Allahın izniyle 71 51 Galatasaray Spor kulübü: Ferhat eser bu seferlik yorumunu beğendim 3 1 ferhat eser: galatasaray spor kulübü teşekkür ederim 2 1
  • Murat Yılmaz: şeriat gelmediği sürece herkesin başına bir polis dikseniz de olmaz 57 44 Yanıtla
    Emrah Erzurumlu: medeni kanunu uygulayamayan, ALLAH ın kanunlarını hiç uygulayamaz. 3 2
  • emiromeryahya Arslan: Adli kontrol falan olmasın devlet onu öyle bırakınca o bu sefer içeri giren kadınların yerine başka ekip kuruyor Devlet buna müdahele etmeli 10 0 Yanıtla
  • Recep Özdoğan: Dünya bunun için HİLAFET e muhtaç nokta 1 2 Yanıtla
  • Bülent Koca: amaç ekonomi canlansın dayiii ellesmeyin yahu yazıktır ya 2 0 Yanıtla

Advertisement