Sevgilisini emniyet kemeri ile boğarak öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Sevgilisini emniyet kemeri ile boğarak öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı

İzmir'de araçta tartıştığı Hakkı Öz'ü emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü öne sürülen Buket A. tutuklandı. Buket A. emniyet ifadesinde, "Olay günü alkol aldık. Bir süredir bana kötü davranıyordu. Beni darbediyordu. İttirdim. Nasıl öldüğünü hatırlamıyorum" ifadesine yer verdi.

12.02.2022 15:14  Güncelleme: 16:29

Karabağlar ilçesi Aşık Veysel Mahallesi 5733 sokakta iddiaya göre hafif ticari araç içerisinde bulunan Hakkı Öz ile Buket A. arasında tartışma çıktı.

EMİNYET KEMERİ İLE BOĞDU

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Buket A., sürücü koltuğunda bulunan Hakkı Öz'ü boynuna emniyet kemerini dolayarak boğdu. Cinayetin ardından Buket A., evinin yakınında yakalanarak gözaltına alındı.

ALKOL ALDIKTAN SONRA TARTIŞMIŞLAR

Öte yandan, Buket A. isimli kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Buket A. emniyet ifadesinde, olay günü Hakkı Öz ile birlikte alkol aldıklarını, Öz'ün bir süredir kendisine kötü davrandığını ve bu nedenle birçok kez tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

Sevgilisini emniyet kemeri ile boğarak öldüren kadın kendini böyle savundu: Beni dövüyordu

"BENİ DÖVÜYORDU"

Öz'ün kendisini darbettiğini öne süren Buket A. "Olay günü alkol aldık. Bir süredir bana kötü davranıyordu. Bu nedenle birçok kez Hakkı ile tartıştık. Olay günü yine aynı gerekçeyle tartıştık, kavga ettik. Beni darbediyordu. İttirdim. Nasıl öldüğünü hatırlamıyorum" şeklinde iddialarda bulundu.

Sevgilisini emniyet kemeri ile boğarak öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sevgilisini emniyet kemeri ile boğarak öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement