Boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe verip intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

Boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe verip intihar etti

Siirt'te boşanma aşamasında olduğu eşi E.K.'nin evine tuvalet camından giren kişi, çevreye silahla rastgele ateş açtıktan sonra evi ateşe verdi. Bu esnada ekiplerin kapıyı kırarak içeri girmeye çalıştığını gören kişi, elindeki silahla intihar ederek hayatına son verdi.

23.08.2023 10:29  Güncelleme: 14:30

Siirt'te boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı daireye çatıdan girerek evi ateşe veren kişi, silahla intihar etti.

KENDİSİNİ DAİREYE KİLİTLEDİ

Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan L.K., dün akşam boşanma aşamasında olduğu eşi E.K.'nin ikamet ettiği Kooperatif Mahallesi Abdullah Bağış Caddesi 1712 Sokak'taki binaya geldi. Apartmanın çatısına çıkan ve 5. kattaki dairenin tuvalet kısmından içeriye giren L.K.'yi fark eden eşi E.K. daireden ayrıldı. L.K. eşinin ayrılmasının ardından kendisini daireye kilitledi.

Boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe verip intihar etti

ÖNCE EVİ ATEŞE VERDİ, SONRA İNTİHAR ETTİ

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin uyarılarına rağmen kapıyı açmayan L.K, kapıya ve çevreye silahla rastgele ateş açtıktan sonra evi ateşe verdi. Bunun üzerine ekiplerin kapıyı kırarak içeri girmeye çalıştığı esnada L.K. elindeki silahla intihar ederek hayatına son verdi.

Boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe verip intihar etti

YANGINA EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Evdeki yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. L.K'nin cesedi otopsi işlemleri için Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe verip intihar etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Boşanma aşamasındaki eşinin evini ateşe verip intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement