Sivas'ta ambulans ile otomobil çarpışması: 3 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Sivas'ta ambulans ile otomobil çarpışması: 3 yaralı

Sivas\'ta ambulans ile otomobil çarpışması: 3 yaralı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Üniversite yolu üzerinde bulunan 4 Eylül Kültür kavşakta meydana gelen kazada, ambulans ile otomobil çarpıştı. Kazada, 2'si sağlık çalışanı olmak üzere 3 kişi yaralandı. Olay, çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. İnceleme devam ediyor.

08.02.2024 10:32  Güncelleme: 01:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen, 2'si sağlık çalışanı olmak üzere 3 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Üniversite yolu üzerinde bulunan 4 Eylül Kültür kavşakta meydana geldi. A.Ö. idaresindeki 38 NU 818 plakalı Volkswagen marka otomobil ile A.A. yönetimindeki 58 BP 290 plakalı Ford marka ambulans kavşakta çarpıştı. Kaza sonrası ambulans yan yatarken kazada sağlık çalışanları olan A.Ö., D.Ö. ve otomobil sürücüsü yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan otomobil sürücüsü itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kaza anı ise çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sivas'ta ambulans ile otomobil çarpışması: 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement