Sivas'ta Kuruyemiş Dükkanına Giren 4 Kadın Hırsız Kameralara Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Sivas'ta Kuruyemiş Dükkanına Giren 4 Kadın Hırsız Kameralara Yakalandı

Sivas'ta bir kuruyemiş dükkanına gece saatlerinde giren 4 kadın hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı. İş yeri sahibi, hırsızların çaldıkları kuruyemişlerin değil, yırttıkları çadırın zararını belirtti ve ihtiyaçları varsa gelip istemelerini söyledi.

08.12.2023 15:00

Kuruyemiş hırsızları kameralarda

İş yeri sahibi: " İhtiyacınız varsa gelin"

SİVAS - Sivas'ta gece saatlerinde ortaya çıkan kuruyemiş hırsızları kameralara yakalandı. 4 kadın hırsızın rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü. Kuruyemişleri çalınan iş yeri sahibi, " Aldıkları 200 liralık kuruyemiş, bin liralık çadırımızı yırtıyorlar. İhtiyacı varsa gelsin istesin, 1 kilo veremem de yarım kilo veririm" dedi.

Olay, 6 aralık tarihinde Çarşıbaşı Mahallesi Şemsi Sivasi Caddesinde meydana geldi. 4 kadın hırsız sabaha karşı saat 03: 45 sularında perakende sebze hali altında bulunan kuruyemiş dükkanları önüne geldi. 4 kadından birisi gözcülük yaparken diğer 3'ü tezgahların üzerini kapatan brandaları kesti. Tezgahlarda bulunan fındık, antepfıstığı ve diğer kuruyemişlerden hem ceplerine hem de poşetlere dolduran kadınların rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü. Kadınların hırsızlık anları işyerinin güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

"Helali hoş olsun, biz çalınan malzemede değiliz"

Dükkanı hırsızlığa uğrayan Yusuf Bulut, "Gece saat 3 buçuk sıralarında kameralardan sinyal geldi. Telefondan açtığımızda kızlar poşetlerini dolduruyordu. Çadırlarımızı yırtmışlardı. Devamlı geliyorlar. Bir tek kızlar da değil diğerleri de geliyor. Bilmiyoruz sanıyorlar. Biz bunların hepsinden haberdarız ama söylemiyoruz. Kız çocuğu veya erkek çocuğu fark etmez. Aldıkları cezaya değmez. Daha çok kuruyemiş çalıyorlar. Fındık, antepfıstığı, incir ve köme çalıyorlar. Tezgahları kapatan çadırlarımız yırtılmıştı. Hepsi birbirine karıştırılmıştı. Poşetleri doldurabildikleri kadar doldurmuşlar. Aynı zamanda ceplerini de doldurmuşlar. Helali hoş olsun, biz çalınan malzemede değiliz. İnsanlar bizi yanlış anlamasın. Tek dediğimiz şey şu ihtiyacınız varsa gelin. Aldıkları 200 liralık kuruyemiş, bin liralık çadırımızı yırtıyorlar. İhtiyacı varsa gelsin istesin, 1 kilo veremem de yarım kilo veririm. Benim de gücüm ona yeter. Ama yardımcı oluruz, kimseyi mağdur etmeyiz" ifadelerine yer verdi.

Sivas\'ta Kuruyemiş Dükkanına Giren 4 Kadın Hırsız Kameralara Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sivas'ta Kuruyemiş Dükkanına Giren 4 Kadın Hırsız Kameralara Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement