Bisikletiyle köpeklerden kaçarken düşüp ölen adamın görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Bisikletiyle köpeklerden kaçarken düşüp ölen adamın görüntüleri ortaya çıktı

Hatay'ın Arsuz ilçesinde, bisikletiyle köpeklerden kaçarken düşüp, başını refüje çarparak hayatını kaybeden adamın son görüntüleri ortaya çıktı.

08.10.2020 11:20  Güncelleme: 11:59

3 Ekim gecesi Arsuz- İskenderun Yolu'nda meydana gelen olayda, bisikletiyle evine doğru giden Ahmet Doğan'ın (44), peşine sokak köpekleri düştü. Korkuyla kaçmaya çalışan Doğan, bisikletinin kontrolünü kaybetti. Devrilen bisikletten düşen Doğan, başını refüje çarptı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Ahmet Doğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olay anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ahmet Doğan'ın sokak köpeklerinden kaçması ile düşüp başını refüje çarpması görülüyor.

Köpeklerden kaçarken düşüp öldü, olay anı kamerada

AİLESİ ÇÖZÜM İSTEDİ

Öte yandan Doğan'ın ailesi olayın yaşandığı bölgeye giderek, sokak köpeklerinin yarattığı sorunlara karşı çözüm bulunmasını istedi. Ahmet Doğan'ın kardeşi Mustafa Doğan, ağabeyinin 60 TL yevmiyeyle bulaşıkçılık yaptığını anlatarak, "Canımız, ciğerimiz yandı. Lütfen önlem alınsın. Bu olayın takipçisi olacağız. Köpekler toplu halde, araçlara bile saldırıyorlar. Buradan geçen vatandaşlar tedirgin. Ağabeyimin kanı yerde kaldı. Lütfen başka anneler, babalar ağlamasın" diye konuştu.

Bisikletiyle köpeklerden kaçarken düşüp ölen adamın görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bisikletiyle köpeklerden kaçarken düşüp ölen adamın görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • SNOW: hahahaa.. hayvan hakları savunucuları var ama insan hakları savunucusu yok 15 4 Yanıtla
    .: boş konusun boş 1 4
  • .: gelirse ne yaparsın? asar mısın?keser mısın?sahı merak ettim? 0 5 Yanıtla
  • cem saygın : bana gelmesın dunya basınında yer alırım hepsi bu 0 1 Yanıtla
    D: ne çok allahsız varmış 0 2
  • dnz: son konuşan abi ne kadar güzel söylemiş; Türkiye genelinde bu soruna bir çözüm bulunmalı... yaya ya da bisikletle bir yerden bir yere gitmek ülkede adeta imkansız; her köşebaşını zapt etmiş gangester gibi köpekler bekliyor... her yerleşim yerinde bu köpeklere şehir dışında yer tahsis edilsin ve hayvansever gönüllüler dönüşümlü olarak bu hayvanlarla ilgilensin... devlet bu soruna bir çözüm bulsun... hem iki ayaklıllardan hem dört ayaklılardan; sıradan vatandaşlarını devlet korusun... 0 0 Yanıtla

Advertisement