Sulama Kanalına Düşen Kız Çocuğunun Cesedi Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Sulama Kanalına Düşen Kız Çocuğunun Cesedi Bulundu

Sulama Kanalına Düşen Kız Çocuğunun Cesedi Bulundu

Adana'da dengesini kaybederek sulama kanalına düşen 11 yaşındaki Emine Gül'ün cansız bedeni, saatler süren çalışma sonunda olay yerinden 7 kilometre uzakta bulundu.

19.06.2016 09:19  Güncelleme: 09:44

Adana'da sulama kanalına düşerek akıntıya kapılıp kaybolan kız çocuğunun cansız bedeni düştüğü yerden 7 kilometre ileride bulundu.

KÜÇÜK KIZ KANALA DÜŞTÜ

Olay, dün Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi Güney Kıyıboyu Caddesi üzerindeki DSİ'ye ait sulama kanalında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kuzenleriyle birlikte caddede yürüyen 11 yaşındaki Emine Gül, dengesini kaybederek sulama kanalına düştü.

KUZENLERİ EVE KOŞTU

Küçük kız akıntıya kapılıp sürüklenirken, kuzenleri çevrede kimsenin olmaması nedeniyle eve giderek durumu ailelerine bildirdi. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine polis ve su altı ekibi sevk edildi.

ANNESİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Su altı ekibi çocuğun düştüğü bölgeden suya girerken, bazı vatandaşlar da suya girerek kendi çabaları ile küçük kızı aradı. Haber üzerine sulama kanalına gelen Emine Gül'ün annesi uzun süre gözyaşı döktü.

7 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Arama çalışmaları kapsamında sulama kanalının suyu da kesildi. Sabaha kadar süren aramalar sonucunda küçük kızın cansız bedeni olay yerinden 7 kilometre uzaklıkta bulundu.

Sulama Kanalına Düşen Kız Çocuğunun Cesedi Bulundu

Kız çocuğunun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sulama Kanalına Düşen Kız Çocuğunun Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • domajör: Allah sabır versin ailesine.bende oradaydım annesinin hali dayanılacak gibi değildi 20 0 Yanıtla
  • Mehmet: Köprülere demir korkuluk yerine beton kalıplarla önlem alınsa daha iyi olur,adana da sürekli bunlar oluyor 7 0 Yanıtla
  • Adanalı.: Adana Bölgemiz de Su Kanalları Çok Fazla Bulunmaktadır, Yaz Ayların da Sıcakların da Artması ile Bu Su Kanallarındaki Boğulma Vakaların da Çok Fazla Artış Gerçekleşmekte, Her Yaz Ortalama 100 İnsanımız Bu Su Kanallarında Boğulmaktadır, Bütün Yetkili Erganlarımızdan Bu Su Kanallarına Kalıcı Çözümler İstiyoruz, Gerekirse Su Kanallarının Üzeri Tamamen Kapatılsın, Veya Hiç Bir Çözüm Yolu Yok ise En Azından Su Seviyeleri Diz Boyunu Geçmesin, O Yüzden Su Kanallarına Kalıcı Çözümler İstiyoruz, Boğulmak Bu Bölgenin Kaderi Olmamalı, Ağlayan Gözler Artık Dursun Lütfen. 5 0 Yanıtla
  • can can: bırakmayın çocuklarınızı sonra ah vah edrsiniz anne baba her zaman suçludur 3 0 Yanıtla

Advertisement