Takas Kavgası Cinayeti: Katil Zanlıları Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Takas Kavgası Cinayeti: Katil Zanlıları Yakalandı

Bursa'da daire otomobil takası sebebiyle anlaşmazlık yaşayan bir emlakçı genç, gece kulübü işletmecisini önce darp ettikten sonra silahla vurarak öldürdü. Cinayet Masası dedektifleri, katil zanlısı ve suça karışan diğer iki kişiyi operasyonla gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

26.09.2023 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kan donduran cinayet anı kamerada

Darp edip silahla öldürdü, katil zanlısı o anları sosyal medyada paylaştı

BURSA - Bursa'da alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışma yaşadığı gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş'u önce darp etti, sonra başından vurdu. Katil zanlısı vahşet anlarını kayda alıp sosyal medya hesabında paylaştı.

Olay, dün gece 22.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi Çamlıca Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre Görükle'de emlakçılık yapan 22 yaşındaki E.E. bir süre önce kendisinde bulunan daire ile gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş'a ait son model Mercedes Maybach otomobili takas için anlaştı. Ancak Karakuş evi üzerine alıp aracı vermeyince aralarında anlaşmazlık çıktı. E.E., gece kulübü işletmecisi 43 yaşındaki Bülent Karakuş ile Çamlıca Park otoparkında buluştu. Taraflar arasındaki tartışma küfürleşmeye dönünce kan aktı.

Gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş E.E. tarafından tabanca kabzasıyla darp edilerek başından vurularak öldürüldü.

Cinayet Masası dedektifleri olayı gerçekleştiren E.E. ve arkadaşları Y.T.ve B.G.isimli şahısları Yıldırım'da gözaltına aldı. Zanlı E.E.'nin daha önce de alışveriş yaptığı Bülent Karakuş'a bir gayrimenkul verdiği ve karşılığında otomobilini alacağı ancak aralarında anlaşmazlık çıktığı belirtildi. Zanlı E.E.'nin olay anında, "Sen benim malıma nasıl çökersin. Ben sana demedim mi?" dediği öğrenilirken zanlının cinayet işlediği anlardaki kan donduran görüntüleri ise sosyal medya hesabından paylaştı. Vahşet görüntülerinde 22 yaşındaki genç Karakuş'a küfürler savurarak başına silah kabzasıyla vurduğu anlar kameraya anbean yansıdı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, sorgusu tamamlanan 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

Takas Kavgası Cinayeti: Katil Zanlıları Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Takas Kavgası Cinayeti: Katil Zanlıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement