Tekirdağ'da Jandarma Operasyonu: 4 Kişi Uyuşturucuyla Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağ'da Jandarma Operasyonu: 4 Kişi Uyuşturucuyla Yakalandı

Tekirdağ\'da Jandarma Operasyonu: 4 Kişi Uyuşturucuyla Yakalandı

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Malkara Hacıevhat Mahallesi'nde E.B. ve S.B. isimli şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 9 adet uyuşturucu hap ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Saray Bozoba Mahallesi'nde ise Ö.L.K. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 5 gram esrar ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı bulundu. Hayrabolu Lahana Mahallesi'nde ise A.T. isimli şahsın üzerinde yaklaşık 40 gram bonzai olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alındı.

13.02.2024 12:29  Güncelleme: 16:48

Tekirdağ'da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda 4 kişi bir miktar uyuşturucu maddeyle yakalandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca Malkara Hacıevhat Mahallesi'nde E.B. ve S.B. isimli şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 9 adet uyuşturucu hap ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Saray Bozoba Mahallesi'nde de Ö.L.K. isimli şahsın üzerinde yapılan kaba üst aramasında 5 gram esrar ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Hayrabolu Lahana Mahallesi'nde ise A.T. isimli şaha yapılan kaba üst aramasında yaklaşık 40 gram bonzai olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ'da Jandarma Operasyonu: 4 Kişi Uyuşturucuyla Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement