Tekirdağ'da tekstil fabrikasında kenevir ve esrar operasyonu: Bekçi ve fabrika sahibi tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağ'da tekstil fabrikasında kenevir ve esrar operasyonu: Bekçi ve fabrika sahibi tutuklandı

Tekirdağ\'da tekstil fabrikasında kenevir ve esrar operasyonu: Bekçi ve fabrika sahibi tutuklandı

Tekirdağ'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasında yetiştirilen yüzlerce kenevir ve esrar ele geçirildi. Operasyon sonucunda bekçi ve fabrika sahibi tutuklandı.

30.12.2023 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da, jandarma ekiplerinin kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasına düzenlendiği operasyonda, iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen yüzlerce kenevir ve esrar ele geçirilmesiyle ilgili bekçi ve fabrika sahibi tutuklandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığınca geçtiğimiz günlerde yapılan çalışmalarda Süleymanpaşa Nusratlı Mahallesi'nde Y.Ö. isimli şahsa ait olduğu öne sürülen kapalı gibi görünen tekstil fabrikasına operasyon düzenlendi. Operasyonda fabrikaya giren ekipler, makine ve tekstil malzemeleri ile karşılaştı.

Detaylı aramada gerçek ortaya çıktı

Fabrikanın gizli odalarına ulaşan ekipler iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen 889 kök kenevir, 4 kilo 550 gram esrar ile birlikte iklimlendirmede kullanılan teçhizat ve malzemeler ele geçirdi. Şüpheli Y.Ö. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 8 adet fişek ele geçirildi. Y.Ö. ve tekstil atölyesinde bekçi olarak çalışan Y.K. jandarmadaki işlemlerinden sonra mevcutlu olarak adli makamlara sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ'da tekstil fabrikasında kenevir ve esrar operasyonu: Bekçi ve fabrika sahibi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement