Tokat'ta Mera Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Tokat'ta Mera Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tokat\'ta Mera Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tokat'ın Pazar ilçesine bağlı Üzümören kasabasında yaşanan mera tartışması sonucu Furkan Gül, Şaban Yazar ve E.Y.'yi av tüfeğiyle vurdu. Yaralanan Yazar ve E.Y. hastaneye kaldırılırken, Yazar hayatını kaybetti. Kaçan şüpheli Furkan Gül ve babası Mustafa Gül ise jandarma tarafından yakalandı ve adliyeye sevk edildi.

21.11.2023 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Pazar ilçesi Üzümören kasabasında 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan şahıs ve babası adliyeye sevk edildi.

Olay, gece saatlerinde Tokat'ın Pazar ilçesi Üzümören kasabasında yaşandı. İki aile arasında mera tartışması nedeniyle geçmişten gelen husumet bulunuyordu. Furkan Gül (23) isimli şahsın, husumetlisi olan Şaban Yazar (35) ve E.Y. (38) isimli şahısları Üzümören kasabasında av tüfeğiyle vurması sonucu Yazar ve E.Y. yaralandı. Olay yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine kasabaya sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan Yazar ve E.Y., Pazar Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Şaban Yazar kurtarılamayarak hayatını kaybetti. E.Y. ise Tokat Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayın ardından kaçan Furkan Gül, gece saatlerinde jandarma ekiplerince yakalandı. Karakoldaki işlemlerinin ardından Furkan Gül ve babası Mustafa Gül bugün öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tokat'ta Mera Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement