Tokat'ta Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 7 Şüphelinin Evlerinde Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Tokat'ta Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 7 Şüphelinin Evlerinde Ele Geçirildi

Tokat\'ta Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 7 Şüphelinin Evlerinde Ele Geçirildi

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez ve Erbaa ilçesinde ikamet eden 7 şüphelinin evlerinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi. Operasyonda, sentetik uyuşturucu haplar, metamfetamin, esrar, hassas terazi, cep telefonları, para, ruhsatsız tabanca ve av tüfeği ile mühimmat bulundu. Tutuklanan 3 şüpheli cezaevine gönderildi. Jandarma, uyuşturucu ve silah ticaretine yönelik operasyonlara devam edeceğini açıkladı.

19.01.2024 18:47

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince merkez ve Erbaa ilçesinde 7 şüphelinin evinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kent merkezi ve Erbaa ilçesinde ikamet eden 7 şüpheli şahsın uyuşturucu ve silah mühimmat ticareti yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan operasyonda 787 adet sentetik uyuşturucu hap, 39,24 gram metamfetamin, 0,8 gram toz esrar, 1 adet hassas terazi, 5 adet cep telefonu ve uyuşturucu madde satışından elde edilen 10 bin 320 Türk Lirası, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 10 adet kalaşnikof fişeği ve 70 adet tabanca mühimmatı ele geçirildi. Yakalanan 7 şahıstan 3'ü tutuklanarak Tokat Kapalı Cezaevi Kurumuna gönderildi.

Tokat İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ve silah ticaretine yönelik operasyonlara aralıksız devam edilecektir" denildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tokat'ta Uyuşturucu ve Silah Operasyonu: 7 Şüphelinin Evlerinde Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement