Karşıdan karşıya geçmek isterken tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Karşıdan karşıya geçmek isterken tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti

Topkapı'da raylardan geçmeye çalışan bir vatandaşa tramvay çarptı. Kazada yaralanan kişi, tramvayın altında sıkıştı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Metro İstanbul, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferlerin geçici bir süre için Kabataş-Çapa ve Cevizlibağ-Bağcılar istasyonları arasında yapıldığını duyurdu.

28.02.2024 15:28  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Feci kaza İstanbul Fatih'te meydana geldi. Topkapı durağında yasak olmasına rağmen raylardan geçmeye çalışan bir kişiye tramvay çarptı. Tramvayın altında sıkışan yaralıyı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, tramvayın çarptığı kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Tramvay yolundan karşıya geçmek isteyen kişi hayatını kaybetti

Olay nedeniyle tramvay seferleri geçici olarak durduruldu. Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T1 Kabataş- Bağcılar Tramvay Hattımızda geçici bir süre için seferlerimiz Kabataş-Çapa ve Cevizlibağ-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

Raylardan geçmeye çalışan kişiye tramvay çarptı

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tramvayın altında sıkışan kişinin cansız bedenini çıkardı. T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferler yapılan çalışmaların ardından normale döndü.

Karşıdan karşıya geçmek isterken tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Karşıdan karşıya geçmek isterken tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement