Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 7 Kişi Yan Yana Defnedildi - Son Dakika
3. Sayfa

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 7 Kişi Yan Yana Defnedildi

Trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kişi yan yana defnedildiVAN - Van'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 7'si yan yana toprağa verildi.

07.09.2017 22:18

Trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kişi yan yana defnedildi

VAN - Van'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 8 kişiden 7'si yan yana toprağa verildi.

Kaza, Van- Özalp karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Gendelova Mahallesi yakınlarında 65 ET 593 ile 34 YC 3581 plakalı otomobiller çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden ve akraba olan İhsan, Muhammet, Ayten ve Rüya Gülden ile Mahsun, Emin ve Selman Özemre'nin cenazeleri Van'daki hastane morglarından akşam saatlerinde yakınları tarafından teslim alındı. Cenazeler Özalp ilçesinin Sağmalı mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Emin Özemre'nin İstanbul'da ikamet ettiği ve kızının düğünü için Van'a geldiği öğrenilirken, Abdullah Beyaztaş'ın cenazesi ise yakınları tarafından toprağa verildiği öğrenildi.

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 7 Kişi Yan Yana Defnedildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden 7 Kişi Yan Yana Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement