Yenimahalle'de Altın Hırsızlığı Yapan Karı Koca Gözaltına Alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Yenimahalle'de Altın Hırsızlığı Yapan Karı Koca Gözaltına Alındı

Yenimahalle\'de Altın Hırsızlığı Yapan Karı Koca Gözaltına Alındı

Yenimahalle ilçesinde bir evden çaldıkları altınları satarak kendilerine telefon alan karı koca gözaltına alındı. Hırsızlık olayının güvenlik kamerası kayıtları incelenerek şüphelilerin aracının plakası tespit edildi. Şüphelilerin çaldıkları altınları kuyumcuya sattıkları ve parayla telefon aldıkları belirlendi. Şüpheliler hakkında adli ve idari işlemler devam ediyor.

11.11.2023 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA'da, bir kargo firmasının aracı ile dağıtım yapan D.B. ile eşi B.S.B., kargo dağıtımı yaptığı binada yer alan evden bir 214 bin TL değerinde altın çaldı. Polis tarafından yakalanan karı- kocanın bozdurdukları antınların parasının bir kısmı ile kendilerine cep telefonu aldığı belirlendi.

Olay, saat 12.00 sıralarında Yenimahalle ilçesinde gerçekleşti. Batıkent semtinde bulunan bir evde 1 adet kelepçe bileklik, 4 adet bilezik, 1 adet ucunda tam altın takılı zincir kolye, 2 adet altın yüzük çalınması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Polis ekiplerinin çalışması sonucu şüphelilerin olay yerine geldiği araç tespit edildi. Özel bir firmada kargo dağıtım amacıyla kullanılan aracın sahibinin B.S.B. isimli kadın olduğu ve bu araçla eşi D.B.'nin kargo dağıtımı yaptığı saptandı.

HIRSIZLIK YAPTIKLARI BİNADA KARGO DAĞITMIŞLAR

Polis ekipleri, şüphelilerin hırsızlık yapılan binada gün içinde kargo dağıttığını tespit etti. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanıp gözaltına alınan karı- koca hırsızlığı itiraf ederken, şüphelilerin çaldıkları altınları 214 bin TL karşılığında kuyumcuya sattıkları, aldıkları paranın bir kısmı ile de kendilerine cep telefonu aldıkları belirlendi. Satın aldıkları cep telefonları ve kalan para polisler tarafından muhafaza altına alınırken, B.S.B. ve D.B.'nin polisteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Yenimahalle'de Altın Hırsızlığı Yapan Karı Koca Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement