Oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti

Oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti

Yozgat merkeze bağlı Lök köyünde yaşayan 76 yaşındaki Mustafa İldiş, mahalli idareler seçiminde oy kullanmak için sandığa gittiği sırada kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan İldiş, yolda hayatını kaybetti.

31.03.2024 12:58  Güncelleme: 12:59

Kıyasıya bir yarışa sahne olan 31 Mart seçimleri sürerken 3 ilden art arda kahreden haberler geldi. Yozgat, Manisa ve Zonguldak'ta kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti.

SEÇİM GÖREVLİSİ OLDUĞU OKULDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Zonguldak'ta Ziraat Mühendisi olan ve Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğünden emekli CHP'nin 5. sıra Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Çakır, bina sorumlusu olarak görevli olduğu Turgut Reis Ortaokulunda bir anda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Çakır, CHP Zonguldak Milletvekili Doktor Eylem Ertuğrul'un tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Seçimden art arda acı haberler! 3 kişi sandık başında kalp krizi geçirip hayatını kaybetti
CHP'nin 5. sıra Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Çakır.

76 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yozgat'ta oy kullanacağı sırada kalp krizi geçiren 76 yaşındaki Mustafa İldiş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yozgat merkeze bağlı Lök köyünde yaşayan Mustafa İldiş (76), mahalli idareler seçiminde oy kullanmak için sandığa gitti. Görevlilerden oy pusulasını ve mührü aldığı sırada fenalaşarak yere yığılan İldiş, yakınları tarafından özel araçla Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldüğü sırada yolda hayatını kaybetti. İldiş'in cenazesi Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Seçimden art arda acı haberler! 3 kişi sandık başında kalp krizi geçirip hayatını kaybetti
Mustafa İldiş.

BİR ACI HABER DE MANİSA'DAN

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, oyunu kullandıktan sonra kalp krizi geçiren Hasan Çay (73), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Hacıbey Mahallesi'nde yaşayan, 5 çocuk babası çiftçi Hasan Çay, saat 11.30 sıralarında Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu'ndaki 1087 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Çay, imzasını da atıp çıkacağı sırada aniden rahatsızlanıp, sandalyeye oturdu. Sandık görevlisi Cafer Saban'a seslenen Çay, bir anda yere düştü. Durum, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı Çay, ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Hasan Çay, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

Seçimden art arda acı haberler! 3 kişi sandık başında kalp krizi geçirip hayatını kaybetti
Hasan Çay.
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren 3 kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement