Yürek yakan olay! 2 çocuk alevlerin ortasında kalarak hayatlarını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Yürek yakan olay! 2 çocuk alevlerin ortasında kalarak hayatlarını kaybetti

Kilis'te bulunan bir evde meydana gelen yangında alevlerin arasında kalan 2 çocuk yanarak hayatlarını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Alevler arasında kalan çocukların o anları ise çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.

03.06.2022 15:10  Güncelleme: 15:44

Aşit Mahallesi'nde 5 katlı apartmanın 2'nci katında öğle saatlerinde yangın çıktı. Anne ve babaları dışarıda olan 4 çocuk, alevlerin arasında kaldı. Mahallelinin ihbarı üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden ekipler, kardeşlerden 2'sini yaralı kurtardı. Yaralı kardeşler, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Günün en acı karesi! 2 çocuk alevlerin arasında kalarak can verdi

Yangının söndürülmesinin ardından içeride inceleme yapan ekipler, Nur El Abo (5) ile ağabeyi Mustafa El Abo'nun (7) cansız bedenlerine ulaştı. Kardeşlerin cenazeleri, incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Günün en acı karesi! 2 çocuk alevlerin arasında kalarak can verdi

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Alevlerin balkonu sardığı yangında demir parmakların arasında kalan 2 çocuğun çevreden yardım istediği ve yandığı o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Alevleri görünce ekiplerden yardım isteyen vatandaşların yaşadığı korku ve panik de görüntülerde yer aldı.

Yürek yakan olay! 2 çocuk alevlerin ortasında kalarak hayatlarını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yürek yakan olay! 2 çocuk alevlerin ortasında kalarak hayatlarını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement