Zonguldak'ta Afgan Şahsın Cesedinin Yanmış Halde Bulunmasıyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Zonguldak'ta Afgan Şahsın Cesedinin Yanmış Halde Bulunmasıyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı

Zonguldak\'ta Afgan Şahsın Cesedinin Yanmış Halde Bulunmasıyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı

Zonguldak'ta 50 yaşındaki Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani'nin yanmış haldeki cesedi bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 3'ü tutuklandı, diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cesedin bulunduğu ormanlık alanda daha önce kaçak olarak işletilen bir maden ocağında fenalaştığı iddia edilen Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

13.11.2023 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yanmış ceset olayında 3 kişi tutuklandı

ZONGULDAK - Zonguldak'ta 50 yaşındaki Afgan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani'nin yanmış halde cesedinin bulunmasının ardından adliyeye sevk edilen 6 kişiden 3'ütutuklanırken, 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Nourtani'nin ölümünde sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden ocak sahibi olduğu ileri sürülen Enver G. (33), Hakan K. ile Ahmet A. suçlamaları reddederken, nitelikli kasten öldürme suçundan tutuklandı. Tutuklanan şahıslar, Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Olay

Ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 50 yaşındaki Afgan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani'nin yanmış haldeki cesedi 10 Kasım günü Rat Mahallesi Kırat mevkisindeki ormanlık alanda bulunmuş, ekipler olay yeri incelemesinin ardından Nourtani'nin cesedini otopsi için morga kaldırmıştı. Bir görgü tanığının iddiasına göre Nourtani'nin daha önce kaçak olarak işletilen bir maden ocağında fenalaştığının öne sürülmesi üzerine jandarma ekipleri kaçak ocağının sahibi ve çalışanlarının ifadelerine başvurmuş, Nourtani'nin kaçak ocakta çalıştığı ve burada fenalaşarak bilincini kaybettiği, ancak hastaneye götürülmediği iddialarının derinleştirilmesi üzerine aralarında ocak sahibinin de bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Bir akaryakıt istasyonundan yakıt alarak Nourtani'nin yakılarak cesedinin yok edilmek istendiği iddiaları üzerine ocak sahipleri olduğu iddia edilen H.K., E.G. ile diğer 4 şüphelinin jandarmadaki sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zonguldak'ta Afgan Şahsın Cesedinin Yanmış Halde Bulunmasıyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement