Zonguldak'ta ruhsatsız maden ocağındaki korkunç kazada 1 işçi hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Zonguldak'ta ruhsatsız maden ocağındaki korkunç kazada 1 işçi hayatını kaybetti

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde ruhsatsız olarak işletilen maden ocağında meydana gelen iş kazasında, 49 yaşındaki Muhammet Korkut isimli işçi vagon ile vinç arasında sıkışarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

26.03.2024 02:04  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta ruhsatsız olarak işletilen kömür ocağında çalışan 3 çocuk babası 49 yaşındaki Muhammet Korkut, vagon ile vinç arasında sıkışarak yaralandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

VAGON İLE VİNÇ ARASINDA SIKIŞARAK AĞIR YARALANDI

Feci olay akşam saatlerinde Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde ruhsatsız olarak işletilen maden ocağında meydana geldi. Madende işçi olarak çalışan 49 yaşındaki Muhammet Korkut isimli işçi vagon ile vinç arasında sıkışarak yaralandı. Mesai arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla sıkıştığı yerden kurtarılan Korkut, yüzeye çıkarılarak ambulansla hastaneye götürüldü.

Ruhsatsız işletilen madende 1 işçi vagon ile vinç arasında sıkışarak hayatını kaybetti

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Durumu ağır olan madenci, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak can verdi. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatırken Korkut'un ağabeyinin de Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli madenci olduğu öğrenildi. 3 çocuk babası Muhammet Korkut'tan geriye ise bu fotoğraflar kaldı.

Ruhsatsız işletilen madende 1 işçi vagon ile vinç arasında sıkışarak hayatını kaybetti
Ruhsatsız işletilen madende 1 işçi vagon ile vinç arasında sıkışarak hayatını kaybetti
Zonguldak\'ta ruhsatsız maden ocağındaki korkunç kazada 1 işçi hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zonguldak'ta ruhsatsız maden ocağındaki korkunç kazada 1 işçi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • serpil imert: ruhsatsız maden ocağımı biz kafemizde ruhsat yok diye sigara içirince 84 000 ceza ödedim millet maden ocağı işletiyor ve kimse bunu fark etmiyor pes 1 0 Yanıtla

Advertisement