Tesettür Giyimde Ferace ve Tesettür Gömlek Modası - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Tesettür Giyimde Ferace ve Tesettür Gömlek Modası

Tesettür Giyimde Ferace ve Tesettür Gömlek Modası

Giyim modası konu olduğunda özellikle dört mevsimi yıl içerisinde yaşayan ülkemiz olan Türkiye'de tesettür giyim içerisinde yer alan ferace ya da diğer elbise seçimlerinde kadınlarımız seçimlerinde zorlanabilmekte.

22.12.2020 13:07  Güncelleme: 14:05
İlandır

Giyim modası konu olduğunda özellikle dört mevsimi yıl içerisinde yaşayan ülkemiz olan Türkiye'de içerisinde yer alan ferace ya da diğer elbise seçimlerinde kadınlarımız seçimlerinde zorlanabilmekte. Elizamoda son yıllarda bu alanda yıldızı parlayan firmalar arasında yer alıyor, yaptığı yatırımlarıyla birlikte 30.000 metrekare alanda yüzlerce çalışanıyla birlikte çalışmalarına devam etmekte olan Elizamoda her yıl yeni sezon için tesettür giyim alanında yaptığı kendi üretim ve tasarımları ile ön plana çıkmakta.

Tesettür giyim sektöründe kullanım rahatlığı ile bilinen feraceler renk ve model bakımından oldukça çeşitli ürünler arasında yer almaktadır. Genel olarak kullanılan kumaş türleri ve boyu bakımından aynı olan ferace modelleri işlemesi ya da kesimi bakımından da çeşitlenmektedir.

Ferace modelleri içerisinde en temel renk siyah olmasına rağmen günümüz modasında siyaha alternatif olabilecek yeşil, lacivert, kahverengi, bej, gri gibi de pek çok alternatif ton bulunmaktadır.

Ferace kullanan kişilerin öncelikli olarak kendilerine uygun olan kesimleri tercih etmeleri önerilmektedir. Bunun yanı sıra fermuarlı, düğmeli ya da kuşaklı olarak hangi modeli tercih edeceklerine de karar vermeleri gerekmektedir.

Tesettür Giyimde Ferace ve Tesettür Gömlek Modası

Ferace Modellerinde Renk Seçimi

modellerinde renk seçimi, tercih edilen ürün modeline göre değişiklik göstermektedir. Fakat günlük kullanımda rahat olması ve rahat kombin yapılabilmesi için genellikle siyah rengin tercih sebebi olduğu bilinmektedir.

Ferace modellerinde seçim yapılırken özel zamanlarda kullanmak için daha çok açık renk modellerin tercih edildiği bilinmektedir. Bu nedenle ferace seçimi yapmadan önce nerelerde kullanılacağını bilerek seçim yapılmalıdır.

Renk seçimleri aynı zamanda kişilerin kendi tarzlarına göre de farklılık göstermektedir. Daha çok spor tarz giyinmeyi sevenler ya da şık giyimi tercih edenler renk seçimlerini de bu doğrultuda yaptıklarında kombin parçalarını buluşturmakta zorlanmamış olurlar.

Feracelerde uzun boy modellerin tercih edilmesi günlük kullanımda kombin rahatlığı sağlamaktadır. Uzun bir parça olduğu için yalnızca şal ya da eşarp ile çok sık kombinler elde edilebilmektedir.

Ferace modelleri içerisinde düğmesiz ve fermuarsız olarak bilinen modeller ise elbise seçeneği olarak kullanılabilmektedir. Bu nedenle bazı ferace modelleri dış giyim olarak değil genel kullanım olarak da tercih edilebilir.

Tesettür Gömlekler ile farklı kombin türleri

ürünleri yıl içerisinde bütün mevsimlerde, etek, pantolon ya da spor takımlar ile kombin yapabileceğiniz ürünlerin başında yer almakta. Kalın ve ince kumaşlarda üretilebiliyor olmaları, birçok renk seçeneğine tasarım ve modele sahip olması, gömleklerin en çok tercih edilme sebeplerin başında yer almakta. Kış aylarda oldukça kaliteli kumaşlar ile üretilmekte olan oduncu gömlek tasarımların yanı sıra kare desenli, ekose ya da cepli gömlek modelleri yeni sezon için en çok kullanılan ürünler arasında.

Tesettür giyim alanında tesettür gömlek ya da ferace gibi birçok kategoride ürün ihtiyaçlarınızı karşılamak ve moda trendlerini takip etmek adına, elizamoda blog kısmını ziyaret edebilir ya da alışveriş bölümlerinden tercihlerine yön vermek adına ipuçlarına ve yeni sezon ürünlere ulaşabilirsiniz.

Tesettür Giyimde Ferace ve Tesettür Gömlek Modası

Son Dakika Advertorial Sondakika Tesettür Giyimde Ferace ve Tesettür Gömlek Modası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement