Jeep ödülü sahibini buldu. Eminevim , tevsiye edene jeep hediye etti. - Son Dakika
Advertorial

Jeep ödülü sahibini buldu. Eminevim , tevsiye edene jeep hediye etti.

Jeep ödülü sahibini buldu. Eminevim , tevsiye edene jeep hediye etti.

Türkiye'de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, geçtiğimiz Eylül ayında başlattığı Jeep ödüllü tavsiye kampanyasının çekilişini gerçekleştirdi. Noter huzurunda yapılan ve 40'tan fazla hediyenin dağıtıldığı çekilişte, Jeep ödülü de sahibini buldu.

25.06.2020 09:23  Güncelleme: 10:21
İlandır

Eminevim'in, faizsiz Elbirliği Sistemi'ni tavsiye edenleri ödüllendirmek amacıyla başlattığı Tavsiye Edene Jeep Hediye kampanyasının çekiliş töreni İstanbul'da gerçekleştirildi. Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde düzenlenen ve çekiliş hakkı kazanan 14 bine yakın kişin online bağlantılarla izlediği büyük çekilişte 40'tan fazla ödül dağıtıldı. Bir adet Jeep Renegade'nin de içinde olduğu ve Honda motor, Apple iPhone, Samsung 4k Ultra Hd Smart Led Tv, Playstation, Apple Ipad ve daha birçok hediyenin verildiği çekilişte merakla beklenen Jeep ödülünün sahibi ise Çorum'dan Erdoğan Dinç oldu. Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda düzenlenen törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün, ödül alan talihlileri tebrik ederek, Eminevim olarak onlara bu sevinci yaşatabilmekten dolayı duyduğu mutluluğu paylaştı.

Elbirliği Sistemi Türkiye'ye kazandırılmış paylaşımcı bir finans modeli

Katılımcıların online takip ettiği çekilişin yapıldığı törende konuşan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün, Elbirliği Sistemi'nin konut ve otomotiv sektöründeki başarısı hakkında önemli bilgiler de paylaştı. Pandemiye rağmen iyi bir yıl geçirdiklerini dile getiren Üstün, bu dönemde Elbirliği Sistemi ile 10 bini aşkın teslimat gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi: "Herkesin yararlanabileceği ve paylaşımcılığı esas almış bir finans modeli olan Elbirliği Sistemi, 2020 yılında yaşadığımız pandeminin etkilerini en az hisseden sektörlerden biri oldu. Temellerini kurucumuz merhum A. Emin Üstün'ün attığı ve bugün 30. yılımızı kutladığımız bu dönem, yatırımlarımızı sürdürdüğümüz, teslimatlarımız hız kesmeden devam ettirdiğimiz bir dönem oldu. Geçtiğimiz yıla kıyasla 10 bini aşkın teslimatla gerçekleştirerek teslimatımızı yaklaşık %10 artırmayı başardık."

Faizsiz ev ve araç alma başvurusu pandemide %27 arttı

Yılın ilk 6 ayını da değerlendiren A. Sefa Üstün, "İnsanlarımız pandemi sürecinde de güven duydukları faizsiz Elbirliği Sistemi'ni tercih etti ve pandemi ile geçen bu dönemde sistemden yararlanmak isteyenlerin sayısı arttı.Yılın bugüne kadar ilk 6 ayında, ev ve araç sahibi olmak için Eminevim'i tercih edenlerin sayısı geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre % 27 arttı. Yine aynı dönemde yaptığımız teslimatlarla Türkiye ekonomisine yaklaşık 1.2 milyar TL'lik katkı sunduk. Bu başarılarımızı yılın ikinci yarısına da taşımayı hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.

***

A. Sefa ÜSTÜN Hakkında

Başarılı genç iş adamı Abdullah Sefa Üstün, 1981 yılında Bolu ilinin Gerede ilçesinde doğmuştur. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi'ndeki eğitiminin ardından 2005 yılına kadar Avusturya'da Viyana Ekonomi Üniversitesi (Wirtschafts Universitate) İşletme Bölümü'nde eğitimine devam etmiştir. İyi derecede İngilizce bilen Üstün, eğitim hayatının ardından 2005-2012 yılları arasında Emin Grup - Eminevim Genel Müdür Yardımcılığını üstlenmiştir. 2019 yılına kadar şirketin İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Üstün, 2020 yılında Emin Grup – Eminevim'in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiştir.

A. Sefa Üstün, evli ve 2 çocuk babasıdır.

EMİNEVİM Hakkında

Emin Grup bünyesinde 2005 yılında kurulan Eminevim, geliştirdiği faizsiz ev ve araç alma finansman sistemi ile Türkiye'de 128'den fazla şube ve 2 binden fazla çalışanla hizmet vermektedir. Ev sahibi olmak isteyenleri Elbirliği Sistemi içine dahil ederek faizsiz, vade farksız imkanlarla ve uzun vade taksitlerle ev sahibi yapmaktadır. 30 yıllık bir köklü bir geçmişe sahip Emin Grup bünyesinde faaliyet gösteren Eminevim, bugüne kadar 160 bini aşkın yakın kişinin tercihi olmuş ve sektöründeki liderliğini sürdürmüştür.

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi olan Eminevim, kişilere istediği ilden beğendiği evi alabilme imkanı sunarak Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen kişilerin uğrayacağı ilk adres haline gelmiştir.

Türkiye'nin 81 ilinde tapu teslim eden ilk özel kurum olma unvanını elinde bulunduran Eminevim, her ay yaklaşık 2 bin kişiyi ev ve araç sahibi yapmaktadır. Her ölçekte tasarrufu bir araya getiren Elbirliği Sistemi ile kurumsal, şeffaf ve faizsiz bir şekilde müşterilerin gayrimenkul ve araç edinmesini sağlamayı hedefleyen firma, bugün faizsiz finans sektörüne yön vermektedir.

Daha detaylı bilgi için sayfasınız ziyaret edebilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Jeep ödülü sahibini buldu. Eminevim , tevsiye edene jeep hediye etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement