19 Mayıs 2019 Akrep Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek? - Son Dakika
Astroloji

19 Mayıs 2019 Akrep Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, 19 Mayıs'da saat 00:10'da gerçekleşecek olan Akrep Dolunayı'nın ülkemize ve diğer burçlara olan etkisini sizler için yorumladı.

18.05.2019 11:07  Güncelleme: 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dolunay, haritanın 10. evinde gerçekleşiyor. Bu da bizim kariyerimizle, konumumuzla, hayattaki duruşumuzla, statümüzle ilgili olarak bazı olayların gündeme geleceğini gösteriyor.

DOLUNAYDAN EN ÇOK HANGİ BURÇLAR ETKİLENECEK?

Dolunaydan en çok etkilenecek burçlar, Akrep burçları, Boğa burçları, Aslan ve Kova burçlarının son 10 gününde doğanlar olacaklardır. Dolunay anında ise yükseleninde Oğlak burçları var. Özellikle Oğlak Burcu'nun son 10 günü içerisinde doğanlar da bu etkilerden faydalanacaklardır. Yükselenle birlikte Güney Ay Düğümü, hem Plüton hem Satürn'ün kavuşum halinde olması hayatlarımızda bir süredir sürüncemeli devam eden evlilikler, sevgili ilişkileri, iş ile ilgili bazı sorunlar, eğitimle ilgili sorunların sonlanmasının gerçekleşmesini sağlayacak. Özellikle dolunaydan önceki 3 gün ile dolunaydan sonraki 3 gün daha çok etkili olacaktır. Bu dolunay anında Uranüs ile Venüs'ün bir kavuşumu var üçüncü evde. Özellikle yakın çevrenizde aşk ilişkilerinin filizlendiğiyle ilgili bazı ani haberler, sürpriz haberler alabilirsiniz. Ayrıca bu dolunayda şöyle bir etki var, özellikle sanatsal işler yapanlar, yaratıcılık gerektiren işler yapanlar, ilerledikleri yolda istedikleri konuma gelmeleriyle ilgili fırsat veren bir dolunay olacak.

DOLUNAYIN ÜLKEMİZ VE İSTANBUL ÜZERİNDE DE ETKİSİ OLACAK

Dolunayın İstanbul ve ülkemiz üzerinde de etkileri var. Özellikle Uranüs'ün Türkiye haritasının güneşiyle kavuşumunda olması ve aynı zamanda Venüs'le kavuşumda Algol'ün güneşle kavuşumu dolunaydaki o da İstanbul'u temsil ediyor ve bunların karşılıklı hale gelmesi İstanbul'la ilgili özellikle bazı olayların gündem olacağını, çok konuşulacağını bizlere ifade ediyor.

Aysun Köşker Koç'un iletişim numarası: +90 532 227 34 53

19 Mayıs 2019 Akrep Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Son Dakika Astroloji 19 Mayıs 2019 Akrep Dolunayı Burçları Nasıl Etkileyecek? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement