Tavsiye Evi Açıldı - Son Dakika
Basın Bültenleri

Tavsiye Evi Açıldı

Tavsiye Evi Açıldı

Bu ev tamamıyla gerçek !Evlerinizin sıcak ortamından hiçbir farkı yok.

16.09.2013 11:30

Bu ev tamamıyla gerçek !Evlerinizin sıcak ortamından hiçbir farkı yok. Evdeki herşeye dokunabilir ve herşeyi deneyebilirsiniz. Üstelik bu harika ev Türkiye'nin öncü markaları ile döşendi. Mutfakta Hafele, Franke, Tefal ve Kütahya Porselen, salonda Evmanya, banyolarda Vitra, çocuk odasında Joker, TV'de D-Smart, Aydınlatmada Viko, dijital teknolojide ise Panasonic Tavsiye Evi'nde gerçek deneyimler için sizleri bekliyor!!

Tavsiye Evi bir Tavsiye Kanalı projesi. Türkiye'deki ilk ağızdan ağıza pazarlama ajansını kuran, WOMM (Word of Mouth Marketing)'un öncüsü Renan Tavukçuoğlu'nun geliştirdiği yeni bir mecra. Evin temel misyonu teknolojiyle iletişimi birleştirerek markaları kadınlar ile buluşturmak. Tavsiye Evi için tüm kadınlar birer melek. O yüzden adları Tavsiye Melekleri. Tavsiye Evi de Tavsiye Melekleri'nin buluşma noktası! Bu evde neler mi var? Yok yok! Lansman partiler, tanıtımlar, farklı konularda eğlenceli etkinlikler, samimi bir ortamda kadın kadına bol bol sohbet ve kahkaha var. Ayrıca video çekimleri, how-to etkinlikleri, yemek tarifleri kısacası kadına dair her şey var.

Tavsiye Evi'nin gerçekleştirdiği iş modeli Türkiye'de ve Dünya'da bir ilk. E-mail Marketing, WOMM, Online Research, Event marketing, Social Media Marketing, Community Management, Broadcasting hatta Outdoor çalışmalarını tek başına bünyesinde toplayan, bir nev-i şahsına münhasır iş modeli. Tek başına güç, güç değildir felsefesini benimseyen Tavsiye Evi ekibi gücünü kadınlardan ve ileri teknolojisinden alıyor.

Bu güzel evin kapıları harika enerjileriyle gelen bütün melekler için açık. Her etkinlik sadece 10 Tavsiye Meleği ile davet üzerine yapılıyor. Bu yüzden eve katılmak için davetiye almak gerekiyor. Nasıl mı? Çok kolay. Hemen www.tavsiyekanali.com adresine girip melek üye formunu doldurman yeterli.

Tavsiye Evi, içindeki markalarıyla misafirlerini ağırlamayı bekliyor!

Kaynak: KurumsalHaber.com

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement