ABD Başkanı Trump'ın üst düzey politika danışmanı Stephen Miller koronavirüs olduğunu açıkladı - Son Dakika
Dünya

ABD Başkanı Trump'ın üst düzey politika danışmanı Stephen Miller koronavirüs olduğunu açıkladı

ABD Başkanı Trump\'ın üst düzey politika danışmanı Stephen Miller koronavirüs olduğunu açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump ve eşinin koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından Beyaz Saray'da günden güne vaka artışı sürerken, son olarak Trump'ın üst düzey danışmanlarından Stephen Miller'ın da testinin "pozitif" çıktığı bildirildi.

07.10.2020 11:00  Güncelleme: 11:26

ABD Başkanı Donald Trump ve eşinin koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından Beyaz Saray'da günden güne vaka artışı sürerken, son olarak Trump'ın üst düzey danışmanlarından Stephen Miller'ın da testinin "pozitif" çıktığı bildirildi.

ABD Başkanı Donald Trump ve eşinin koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından Beyaz Saray'da Trump'ın üst düzey danışmanlarından Stephen Miller'ın da testinin "pozitif" çıktığı bildirildi. Stephen Miller yaptığı açıklamada, "Son 5 gündür uzaktan çalışıyorum ve kendimi karantinaya aldım, düne kadar her gün testlerim negatifti. Bugün, COVID-19 testim pozitif ve karantinadayım" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya ABD Başkanı Trump'ın üst düzey politika danışmanı Stephen Miller koronavirüs olduğunu açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement