ABD'nin New York kentinde sel! Acil durum ilan edildi - Son Dakika
Dünya

ABD'nin New York kentinde sel! Acil durum ilan edildi

ABD'nin New York kentinde bugün etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle acil durum ilan edildi. New York Valisi Kathy Hochul, yüksek yağış oranının yol açtığı sel nedeniyle kentte acil durum ilan edildiğini açıkladı. Brooklyn, Queens, Bronx, Staten Island ve Long Island sakinlerine sel baskınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı. LaGuardia Havaalanı'na yapılacak tüm uçuşlar durduruldu ve havaalanına yakın erişim yolları sular altında kaldı. Şiddetli yağışların yarına kadar hafifleyerek devam etmesi bekleniyor.

29.09.2023 20:59

ABD'nin New York kentinde bugün etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi.

ŞİDDETLİ YAĞIŞLAR SELE NEDEN OLDU

ABD'nin New York kentinde şiddetli yağışlar sele neden oldu. New York Valisi Kathy Hochul, yüksek yağış oranının yol açtığı sel nedeniyle kentte acil durum ilan edildiğini açıkladı. Yetkililer, New York'a bağlı Brooklyn, Queens, Bronx, Staten Island ve Long Island sakinlerine sel baskınlarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunurken, metro seferlerinde yaşanacak gecikmeler konusunda da halkı uyardı.

New York'ta su baskınları nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi

TÜM UÇUŞLAR DURDURULDU

Öte yandan şiddetli yağışlar nedeniyle New York'taki LaGuardia Havaalanı'na yapılacak tüm uçuşlar durdurulurken, Federal Havacılık İdaresi, havaalanındaki yakıt ikmal alanının ve havaalanına yakın erişim yollarının sular altında kaldığını duyurdu. New York'ta bu sabah başlayan şiddetli yağışların yarına kadar hafifleyerek devam edeceği kaydedildi.

New York'ta su baskınları nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
New York'ta su baskınları nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi
ABD\'nin New York kentinde sel! Acil durum ilan edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya ABD'nin New York kentinde sel! Acil durum ilan edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement