Amerikan futbolu maçında silahlı saldırı: 4 kişi yaralandı - Son Dakika
Dünya

Amerikan futbolu maçında silahlı saldırı: 4 kişi yaralandı

Amerika'nın Oklahoma eyaletinde oynanan bir Amerikan futbolu maçında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 4 kişi yaralandı.

26.08.2023 16:17  Güncelleme: 17:27

Amerika Oklahoma'da oynanan Amerikan futbolu maçında düzenlenen silahlı saldırıda dört kişi yaralandı. Saldırı Cuma günü Bill Jensen Sahası'nda, Choctaw Lisesi ile Del City arasında oynanan maç sırasında saat 22:15 civarında gerçekleşti.

4 KİŞİ YARALANDI

Choctaw Polis Şefi Kelly Marshall, dört kişinin vücutlarının farklı yerlerine isabet eden mermilerden dolayı yaralandıklarını söyledi. Yaralılardan biri taburcu edilirken diğer üç yaralının tedavisine devam ediliyor.

SALDIRGAN BULUNAMADI

Polis, saldırganı "gri kapüşonlu siyah bir erkek" olarak tanımladı ancak şu ana kadar kimse gözaltına alınmadı. Saldırı haberleri geldiğinde bölgedeki çeşitli departmanlardan en az 35 polis olay yerine intikal etti.

Amerikan futbolcu maçında silahlı saldırı: Yaralılar var

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Skordle.TV tarafından sağlanan canlı yayın kaydından paylaşılan bir videoda, Del City, üçüncü çeyrekte Choctaw'a karşı 35-25 önde olduğu sırada atışların yapıldığı korkunç anlar görüntülendi. Tribünlerdeki oyuncular ve seyirciler kaçmaya başladı. Stadyumdaki anonsçu, klibin sonunda seyircilere ve oyunculara "yerlere yatmalarını" söyledi.

Amerikan futbolcu maçında silahlı saldırı: Yaralılar var
Amerikan futbolu maçında silahlı saldırı: 4 kişi yaralandı

Son Dakika Dünya Amerikan futbolu maçında silahlı saldırı: 4 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement